انسان هر معشوقی که دارد ، ابتدا با یک جذبه و عشق و ولع فراوان به سوی او میرود ولی همین که به وصال رسید ، " عشق " در آنجا دفن میشود ، وصال ، مدفن عشق است و آغاز دلزدگی و تنفر و فرار . چرا اینطوره؟
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
هی ما می خوایم بگیم نه اینجوری نیست و من و همسرم عاشق تر میشیم و فلان . ولی دقیقا دقیقا افلاطون راست میگه . حتی اگه دلزدگی نباشه هم اون عشق و شیدایی و نا آرامی و سوزش قلب و ... نیست . تبدیل میشه به دوست داشتن عمیق و نگرانی از نبودنش و .....
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.
باتوجه به تجربه خودم بله قبل ازدواج شور عجيب و غريبي بود اسمش ميفتاد رو گوشيم تپش قلب ميگرفتم،قرار كه داشتيم كه ديگه اصلا رو زمين نبودم
بعد ازدواج و شروع مسئوليت ها اون تب و تاب فروكش كرد چون اطمينان حاصل شد كه براي هميم،اون دلهره هاي شيرينو و هيجان تبديل شد به يه وابستگي عميق و دوست داشتن
از بازي پرحاشيه،عمدا بباز و بيا بيرون😉هيچي مهم تر از آرامشت نيست😌🦋
این جمله درست نیست با وصال شاید اون شور و هیجان اولیه کم بشه ولی عشق واقعی از بین نمیره عشق آب ...
شور و هیجان نباشه دیگه عشق نیست دوست داشتن عمیق هست محبت زیاد هست ولی عشق نیست . چون عشق با ناآرامیو بی تابیو سوزش همراهه . شاید حتی از عشقم بهتر باشه ولی عشق نیست
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.
نه نبود . نوع عشق کاملا عوض میشه اون ولع و حریص بودن خاموش میشه ولی عمق عشق و دلبستگی عجیب بیشتر م ...
بنظرم عشق باید بهانه ای برای ادامه زندگی باشه نه بهانه ای برای به هم رسیدن چون اگه عشق بهانه ای برای به هم رسیدن باشه وقتی ک بهم رسیدی اونجاست ک عشق رنگ میبازه و کمرنگ میشه و باعث دلزدگی
عشق این چیزهایی که گفتی نیست . عشق یعنی فدای هم شدن یعنی فداکاری برای همدیگه یعنی از خودت بگذر ...
نه عزیزم زمان افلاطون عشق اون چیزی بود که من گفتم . قدیم عشق معنی دیگه ای داشت .معنی عشق تو دهخدا رو بخون .
اینایی که گفتین حس دوست داشتن عمیق و واقعی هست