2777
2789

باید همه نمره های امتحانارو ضربدر ضریب به علاوه مستمر و بعد تقسیم بر ضریب و امتحان کرد بعد جمع کرد تقسیم بر واحد یعنی جمع واحدا کرد یا نمره های امتحانارو ضربدر ضریب به علاوه مستمر تقسیم بر ضریب و مستمر کرد بعد باز تقسیم بر ضریب و مستمر کرد؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید نمره‌ی هر درس رو در ضریب اون ضرب کنید، بعد که نتیجه‌ی ضرب همه‌ی دروس رو بدست آوردید، همه رو باهم جمع کنید. در نهایت هم عدد بدست اومده رو بر جمع کل ضرایب تقسیم کنید. نتیجه‌ی بدست اومده شماست

تصویری باش گوشاآام پره

نفهمیدم چی گفتی ولی برای معدل ی درس سه واحدی مثلا ریاضی 

نمره ی ترم رو ضرب سه میکنی بعلاوه مستمر تقسیم بر چهار 

تک تک درسارو براساس ضریبا اینجوری حساب میکنی

بعد همرو جمع میکنیم تقسیم بر تعداد درسا میکنی

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
تقسیم بر تعداد درسا زیاد میشه

دوبار باید تقسیم کنیا

ی بارخود درسرو تقسیم میکنی بعد ک تک تک رو تقسیم کردی باهم جمع میکنی تقسیم بر درسا میکنی 

برای نهایی یادمه اینجوری بود

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.