2777
2789
عنوان

پولدارای تجربی🔴

160 بازدید | 21 پست

عزیزان رشته های پردرامد تجربی که خودتون یا دوستان یا آشنایان کسی رفته میدونین اسم رشته شو بگین هر رشته ای که باشه تو تجربی فقط

بجز پزشکی و دندون و دارو دیگه چه چیزایی هست؟

خیلی زیاد داره رشته بهداشت و محیط هست بهداشت عمومی ،فیزیوتراپی،پرتودرمانی و خیلی خیلی رشته دیگه  ...

رشته بهداشت و محیط با بهداشت عمومی فرق داره؟میشه همون کار تو خانه بهداشت ها؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشته بهداشت و محیط با بهداشت عمومی فرق داره؟میشه همون کار تو خانه بهداشت ها؟

آره فرق داره . 

بهداشت محیط هم تو بهداشته هم تو بیمارستانه هم به عنوان بازرس تو کارخانه ها و اینا 

بهداشت عمومی رو زیاد در موردش نمیدونم فک کنم همون خانه بهداشت باشه

فیزیوتراپی بینایی سنجی بعد سه رشته تاپ رشته های بعدی هستند اگر کلینیک خودتون رو داشته باشین درآمد خیلی بالایی میتونن کسب کنین بازم بهتره بعد کنکور بپرسین از کسایی که دارن کار میکنن(اونایی که کلینیک دارن و اونایی که ندارن)تا بتونی کامل همه ابعادشو بفهمی بعد این رشته ها هم شنوایی سنجی و پرستاری و بقیه هستن

آره فرق داره .  بهداشت محیط هم تو بهداشته هم تو بیمارستانه هم به عنوان بازرس تو کارخانه ها و ا ...

اها چه خوب 

بعد چه درصد و ترازی نیازه میدونی؟مدت تخصصش چند ساله؟