هر وقت میرم بیرون بدتر افسرده میشم..انقد تو خونه حبس موندم.. گریه کردم به خودم نرسیدم..هم زشت شدم هم چاق.. کلا از ریخت افتادم.. دیگه الان هرچند باز نمیتونم برم ولی همون به ندرتم که میرم از بیرون فراریم..اصلا خیلی حالم بده..دلم میخواد گریه کنم به حال خودم..کیا عین منن بیاین بگین تنها نیستم😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا ب خودت نمیرسی ؟ خودتو دوس داشته باش من عاشق فضای بیرونم از ادما حس خوب میگیرم و حس خوب بهم میدن
یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
طبیعیه زیاد خونه بمونی پات نمیکشه بری بیرون با بیرون و دنیاش غریبه میشی و افسردگی هم میاد سراغت از باشگاه رفتن شروع کن چون خیلی از این موارد که گفتی دقیقا با باشگاه رفتن بهبود پیدا میکنه ادم اهل ورزشی نیستما از ورزش فراری بودم همیشه اما مدتیه باشگاه رو ادامه میدم حتی روزایی که چشام پر اشک و بغضه هم رفتم و به نظرم یکی از چیزایی که خیلی کمکم کرد همین بود البته حتما باید باشگاه با محیط سالم انتخاب کنی خالی از خانوم هایی با فیس و افاده و شو نمایشه ناخن و مو و لباس
قرص ویتامین دی بخور صبحا یکم بشین تو آفتاب بزار بدنت ۱۰ دقیقه آفتاب بخوره، درا و پنجره خونه و اتاقتو باز بزار گاهی وقتا هوای سرد حال و هواتو عوض میکنه ، با یه چایی دبش خودتو گرم کن
منم صورتم تمام جوشه از خودم بدم میاد راه حلی نداره ؟ نزدیک سی سالمه نمیدونم چرا جوش میزنم
آزایمش کبد تا بحال دادین یه کلیپ خارجی نشون میداد یه پسری ساله ها درگیر جوش بود با رژیم کیاه خواری اوکی شد نمیدونم شاید بدنش به پروتعین حیوانی حساس بوده خوراکی های مختلف رو دونه دونه خذف کن ببین نتیجه چیه حتی تخم مرغ هم ممکنه برا بعضیا باعث جوش بشه فامیلمون پسر جوون صورت پرررره جوش خوبم نمیشد رفت دکتر به علت خوردن ماست و سردبجات زیاد بود که سیستم بدن رو بهم ریخته بود