2777
2789

هرسال این موقع تموم بود امسال حوصلشو ندارم

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا آنقدر زود شروع می کنید؟ 

من تو اینستا دیدم طرف از اول بهمن داره خونه تکونی می کنه 

اینجوری که تا عید دوباره کثیف میشه 

من تا پارسال که سرکار میرفتم از اول اسفند شروع می کردم حالا امسال که تو خونه هستم شاید دیرتر شروع کنم 

من دوست دارم عید که میشه همه جای خونه تمیز باشه

کلا یه هفته کار دارم گذاشتم هفته اول اسفند

چجوری یه هفته ای تموم میکنید؟تنهایی کار میکنید؟

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

اره عزیزم تنهایی  اخه هرروز تمییزکاری میکنم دیگه خیلی بخوام اساسی و کامل کار کنم همه جارو تمیی ...

من کل دیوارای پذیرایی رو از دیروزه دارم با وایتکس و تاید میسابم هنوز تموم نشده دور لوستر مونده

نمیدونم من کند کار میکنم یا بقیه زبل هستن

دوتا دختر هم دارم که باید بهشون خدمات بدم😄

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

چرا آنقدر زود شروع می کنید؟  من تو اینستا دیدم طرف از اول بهمن داره خونه تکونی می کنه  ا ...

نه کثیف نمیشه 

چون من کلا هرروز سطحی تمیز میکنم 

و هفته ای یه بار هم عمیق 

همیشه تمیزه