2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاید من دارم به برگردوندن کسی ک نامزد داره فک میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 56 پست
پسره چقدر سست عنصره دوست نداشته دیگه بیا واقعیت رو قبول کن  ولش کن ایشالا بهتر از اون مصیبت بشه

ولی من دلم با اونه 

اونقدرام سست عنصر نبود تو اون چهار پنج سالی ک با هم بودیم یه چیزم ازش ندیدم خیانت اصلااا اونا مامانش کرد تو گوشش تمام خانواده پدریش هرروز دعوتش میکردن برو فلانیو بگیر هرجا میرفت تحت فشارش میزاشتن درسته خودش نمیخواست نمیشد ولی خب اونم ادمه شاید منم  اگه همه مثلا بهم میگفتن تو دیگه زن فلانی فلانی تورو میخواد و فلان اخرش منم میگفتم اره

اگر تاپیک زدم ...و اومدی تو تاپیکم درباره یچیز دیگه سوال پرسیدی یا اول گفتی با اجازه اسی یا ببخشید اسی و بجای اینکه خودت تاپیک بزنی موضوعتو تو تاپیک من گفتی من دیگه مسئول رفتارم با تو نیستم و بدترین رفتارو باهات میکنم ...فهمیدی؟؟پس عمرن و هرگز و هیچوقت این کارو تو تاپیکام نکن دوس ندارم این کاربریمم مث قبلیا از دست بدم   
عید عقد میکنن من دارم برا عقدشون لباس میدوزم😔😔منم ادمم دلم میشکنهه

حالا تو عاشقش بودی ولی اون از چی ی پسر خلاف کار خوشش اومده 🤔 

رفتارت کاملآ طبیعیه و حق داری 

ولی نکن هیچ جوره این کار رو 

قربون دلت 🥺❤️

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی پسره اگر میخواستت که میومد دوباره سراغت نه اینکه بره اونو بگیره و مخش زده بشه هرکسی که مخش زده ...

اومد 

گفت برام دعا کردن 

وقتی بیدار میشم ی چیزایی کنارم میبینن برو باطلش کن 

چندیین بار گفت دوست دارم ولی چون حرفی از ول کردن اون دختره نمیزد من نمیتونستم غرورمو بشکنم بگم اره منم میخوامت چون هم به اون دختر خیانت میکردم هم خودمو خورد میکردم بعد میگف بیا معشوقه م شو

اگر تاپیک زدم ...و اومدی تو تاپیکم درباره یچیز دیگه سوال پرسیدی یا اول گفتی با اجازه اسی یا ببخشید اسی و بجای اینکه خودت تاپیک بزنی موضوعتو تو تاپیک من گفتی من دیگه مسئول رفتارم با تو نیستم و بدترین رفتارو باهات میکنم ...فهمیدی؟؟پس عمرن و هرگز و هیچوقت این کارو تو تاپیکام نکن دوس ندارم این کاربریمم مث قبلیا از دست بدم   

عزیزم دختره هیچ 

اصلا دختره رو بزاریم کنار 

پسره بنظرت آدمه ک تورو ول کرده رفته با اون دختره؟اونم بعد اینکه تو ب قول خودت پشتش بودی و کمکمش کردی 

این آدم ارزششو نداره 

سعی کن هردوشونو ببخشی و دیگ ولشون کنی

اون لباس عروسم برگردون ب خودشون بده یکی دیگ بدوزه ک جلو چشت نباشه 

درضمن ب هیچکس بیشتر از جنبش و لیاقتش محبت نکن 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

قهر کردی رفتی به شهر دیگه پسرهم با این ریخته روهم خب دوسش داشته که دوست شده و الان داره میگیرش 

اصلا مطمئنی بری به پسر چیزی بگی اون دلش باتو باشه؟؟؟؟ بعید میدونم برگرده اگه میخواستت میامد سمتت 

ولی من دلم با اونه  اونقدرام سست عنصر نبود تو اون چهار پنج سالی ک با هم بودیم یه چیزم ازش ندید ...

داری خودتو قانع میکنی ها 

داری قانع میکنی خودتو ک پسره تقصیری نداشتع،آدم خوبیع و...

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

حالا تو عاشقش بودی ولی اون از چی ی پسر خلاف کار خوشش اومده 🤔  رفتارت کاملآ طبیعیه و حق داری&n ...

خلافش این بود تو اعتراضات ابان ۹۸ گرفتنش پیداش نمیکردم دست اطلاعات سپاه بود من ۳۴ روز به نیت زنده پیدا شدنش روزه گرفتم وقتی پیدا شد اومد بیرون رل نبودیم بهم پیام داد گفت توچیکار میکردی ک من شب و روز اونجا تو توی فکرم میومدی !!!

شاید ب.ید ۱۶ سالت بوده بچه بودی چرا میگی عمرم به پاش ریختم ولییی من وااقعا عمرمو ب پاش ریختم تا درستش کردم 

اگه میدونی براش دعا گرفتن سرکه سفید بریز تو شامپوش بزنه سرش هرنوع طلسم مدعایی باشه باطل می‌کنه سعی کن تو خونه ی خالتم بریزی جلوی در چهارگوشه ی خونه اگردوستش داری نزار دیربشه یه عمرچشمت دنبالشه

داری خودتو قانع میکنی ها  داری قانع میکنی خودتو ک پسره تقصیری نداشتع،آدم خوبیع و...

نمیدونم شایدم 

من واقعا دلم نمیخواد اونای ک منو مسخره میکردم ک رل ی ادم زندان رفته هیچی ندارم الان دورش مثل پروانه میگردن برن زندگی رو ک من برا اینده ساخته بودمو صاحب شن 

توکه خودت رو ادیت کردی .دختر خانمهای کم سن خواهشا با فامیل دوست نشید هزار بار .فقط یه سوال زندان رفته خلافکار بوده اینقدر خواهان داره شنا عجیبید .برای چنین پسری هم بین دخترها رقابت هست .عزیزم خلافکاری که پولدار شده پولش شبهه ناک هست نزدیکش نشو فقط شر داره 

خلافش این بود تو اعتراضات ابان ۹۸ گرفتنش پیداش نمیکردم دست اطلاعات سپاه بود من ۳۴ روز به نیت زنده پی ...

بمیرم برا دلت عزیزم بنظرم بسپار همه چیو بخدا شایدم برگشت خدارو چ دیدی این جور برگشتن لذت بخشتره🥰

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌
ولی من دلم با اونه  اونقدرام سست عنصر نبود تو اون چهار پنج سالی ک با هم بودیم یه چیزم ازش ندید ...

خب وقتی رفته نامزدن و عیدم عقد تمومه هر کاری کنی ووکنه ب مادرش بگه درسته خالته اما میگه چقدر بچه خواهرم آویزونه و... اگر میدونی خالت باهات هست بگو بهش ک من هنوزم به پسرت فکر میکنم اما حیف ک دیگه داره ازدواج میکنه بعد ببین خالت کاری میکنه نکرد دیگه بیخیال شو اگرپسره میخواستت ک با ی قهر ولت نمیکرد ناراحت نباش میگذره اما اگر تو زندگی واقعی بودید و قهر میکردید و ولت میکرد میرفت با یکی دیگه سرگرم میشد چی شاید خدا دوست داشته ک ازت جدا شده بهت خیانت کرده ک با ی قهر ساده ولت کرده خودش باید بهت پیام میداد ی کاری میکرد ک اشتی کنی وقتی نکرده و رفته سراغ ینفر دیگه ینی براش فرقی با ی دختر خاله نداشتی شاید فقط شما فکر میکردید ک رل هستید 🥺

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1