2777
2789

😔😔خیلی ناراحتم

حس میکنم دیوونه و هرزه و بدجنس شدم

با یکی از اقوام از ۱۶سالگی رل بودم تا ۲۱ سالگی از ۱۴ سالگیم عاشقش بودم

یبار قهر بودیم من رفتم شهر دیگه تا چندماه وقتی برگشتم دختر عموش مخش رو زده بود البته ک خودش بی تقصیر نبوده اصلااا من همه تقصیرارو گردن دختر نمیندازم 

وقتی بدبخت و بی پول بود و تو زندانا بود اونکه کنارش بود من بودم 

خانواده اون دختر همه جا مینشستن میگفتن پسر فلانی خلافکار و علاف و بدردنخوره 

ولی تا به جایی رسید و پولدار شد و خونه ماشین دار شد با یه قهر کردن من همه چی تموم شد 

خانواده اون دختر خیلیییییی زرنگن بیش از انداززههه اون دختر مامانش هم دستش بود ک تونست  تورش کنه یعنی همه کارا رو مامانش کرد

من خیلی چیزا درباره دختره میدونم 

قبلا وقتی نامزد بود بهم پیام میداد و من گفتم لطفا پیام نده و من به همجنسم خیانت نمیکنم و بلاکش کردم 

ولی الان خانواده دختره هرجا مارو هم منو هم مامان و خواهرامو میبینن سعی میکنن تحقیرمون کنن و چپ چپ نگامون میکنن انگار من عشقو اونو دزدیم نه اون عشق منو

خیلی ناراحتم مامانمم بخاطر بلاهایی ک سر من اومده میگرن عصبی گرفته 

من زندگیمو ب پاش ریختم چندین سال از عمرمو من تو نداری و بدبختی باش بودم و حتی ی شاخه گل ازش نخواستم با اینکه خودم موفقیتی تو زندگیم نداشتم کمکش کردم به موفقیت رسید

حس میکنم اون زندگی حق منه ... حس میکنم تو زندگی سرم کلاه رفته ولی ذاتم بد نیست بخدا هی بخودم میگم دختر چته تو چطور فکر میکنی زندگی ی دخترو خراب کنی ولی باز میگم چطور اون زندگی منو خراب کرد چرا در حالی ک من تو کل فامیل طرف اون دختر بودم و بخاطر من باهاش بدرفتاری میکردن گفتم کسی حق نداره بخاطر من دشمنی کنه ولی اون اینجور رفتار میکنه 

لطفا راهنماییم کنید و گارد نگیرید نسبت بهم بخدا من کم کاری براش نکردم حتی ی بار پسره اومد بهم گفت من فلانیو میخوام چیزی ازش نشنیدی من با وجودیکه میدونستم تو خونه با ی نفر گرفتنش وقتی ک بهم گفت می میخوامش دلم شکست گفتم من چیزی نمیدونم 

چرا من ب هرکی مهربونی میکنم باید بهم ظلم کنه

اگر تاپیک زدم ...و اومدی تو تاپیکم درباره یچیز دیگه سوال پرسیدی یا اول گفتی با اجازه اسی یا ببخشید اسی و بجای اینکه خودت تاپیک بزنی موضوعتو تو تاپیک من گفتی من دیگه مسئول رفتارم با تو نیستم و بدترین رفتارو باهات میکنم ...فهمیدی؟؟پس عمرن و هرگز و هیچوقت این کارو تو تاپیکام نکن دوس ندارم این کاربریمم مث قبلیا از دست بدم   

عید عقد میکنن من دارم برا عقدشون لباس میدوزم😔😔منم ادمم دلم میشکنهه

اگر تاپیک زدم ...و اومدی تو تاپیکم درباره یچیز دیگه سوال پرسیدی یا اول گفتی با اجازه اسی یا ببخشید اسی و بجای اینکه خودت تاپیک بزنی موضوعتو تو تاپیک من گفتی من دیگه مسئول رفتارم با تو نیستم و بدترین رفتارو باهات میکنم ...فهمیدی؟؟پس عمرن و هرگز و هیچوقت این کارو تو تاپیکام نکن دوس ندارم این کاربریمم مث قبلیا از دست بدم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه با هم فامیلید؟ 

پسره پسرخالمه دختری ک میخواد دختر عموشه

اووووه ....این پسر زندان رفته ی سابقه دار..که دوروز نبودی رفت با یکی دیگه..و قدر خوبیهاتو ندونست..‌چه کیسیه که بخوای واسش بحنگی..  بیخیال توروخدا...

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150