2777
2789

بگین همگی استفاده کنیم از تجربیات هم .

🤝♥️

من خودم اینو یاد گرفتم ک اول و اخر باید ب خودت ارزش بزاری و با بقیه جوری رفتار نکنی ک سوارت بشن💚

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..

آخر و اولش خودت برای خودت میمونی 

باید خودمونو خیلی دوست داشته باشیم و همیشه اولویتمون ارامش و اسایش خودمون باشه

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رک باشم و با هیچ کسی رودربایستی نداشته باشم 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

بهترین ورژن زندگی خودم باشم

دیگران رو سمی و عقده ای و حسود و ... ندونم و برچسب نزنم. بلکه بپذیرم شاید واقعا ایراد از منه 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

هر رابطه ای 

یه روزی تموم میشه 

همه ی روابط تاریخ انقضاء دارن 

تنها کسی هم که تا ابد باهاتون هست خودتونید 💛🌖

ماکارونی هستم:)نام کاربری فان هست و من اون کاربری که برامون خاطره سازی کرده نیستم (کاربرهای دو سه سال پیش متوجه هستن منظورم کدوم تاپیکه). چون کاربری قبلیم به ناحق ترکید نمیخواستم برگردم بعد یهو یاد این تاپیک افتادم و فقط به عشق خودش برگشتم و نامم برگرفته از اونه. کاربری اون خانوم ترکید ولی ازش عذرمیخوام اگه راضی نیست برای اسمم و چون نمیشه تغییر داد نام کاربری و امیدوارم ببخشه 😬
آخر و اولش خودت برای خودت میمونی  باید خودمونو خیلی دوست داشته باشیم و همیشه اولویتمون ارامش و ...

ارا خدایی خیلی مهمه چقد خوب گفتی🙂🙂🙂

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..

در مورد تجربه ت که باید بگم هزار لایک ولی خوبی و مهربونیت سر جاش ولی به اندازه که خودت آسیب نبینی نه اینکه خودخواه بشی،اول و آخر و لحظه به لحظه فقط خداست که ارزش عشق و فداکاری و تلاش رو داره هیچ کس و هیچ چیزی تو دنیا ارزش گناه و معصیت و ناشکری رو نداره