یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من یاد گرفتم هیچوقت به هیچکسی اعتماد نکنم و راز دلمو نگم.
یاد گرفتم که هرچیزی که خدا تو قرآن گفته واقعا بصلاحه و باعث خوشبختی میشه.واقعا بهش رسیدم .بارها از اینکه بهش عمل نکردم آسیب دیدم ولی خدا دوباره فرصت داد تا بخودم بیام.
یاد گرفتم بجای دعوا با شوهرم یا خانواده یا هرررکسی کلا سیاست درسته که جواب میده نه سرو صدای الکی و جزو بحث.
خدایا،از کوی تو بیرون نرود پای خیالم ☘️چه برانی چه بخوانی ☘️چه به اوجم بکشانی ،چه به خاکم بنشانی ،نه من آنم که برنجم ،نه تو آنی که برانی 😘😍☘️💚توکل به خودت که خودت همه چیزی ،حتی لحظه ایی منو به حال خودم رها نکن ای قدرت مطلق💚☘️
اگر میخاین به کسی محبت کنین لطفا لطفا لطفا بی توقع باشه اگر یک درصد دیدین دارین تو ذهنتون دربرابر خوبی که میکنین توقعی از طرف مقابل دارین همون لحظه متوقفش کنین چون بعد فک میکنین باخودتون که وای من محبت کردم فلانی تو کاسم گذاشت یا بخاطر خدا خوبی کنین و رد بشین یا نکنین 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂