2777
2789
عنوان

من دیوانه ام یا چی؟

92 بازدید | 10 پست

بعد عمری میخوام برم خونه جاریم بهش یه سری بزنم. دیروز بهش گفتم فردا میام. یک ساعت پیش هم بهش پیام دادم خونه ای؟ هنوز جواب نداده. بعد با خودم میگم نکنه خوابه نکنه خونه زندگیش نامرتبه حوصله مهمون نداره چون حامله هم هست. با اینکه میدونم ادم خونگرمیه ولی چون خیلی وقته نرفتم خونشون استرس دارم. باید برم تیمارستان بستری شم با این سطح از اضطراب. تازه از اینورم میگم نکنه شوهرم از سرکار بیاد من خونه نیستم ناراحت بشه. خدایااااا

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

دغدغه هاتو دوس دارم خواهر

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر دو سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دغدغه هاتو دوس دارم خواهر

اینا دغدغه نیست تمسخر نکنید لطفا هر کس یه سری اضطراب ها داره حتا شما.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
دیروز بهش گفتی جواب نداد؟ اگه نه نرو دیگه

دیروز جواب داد. کلی تلفنی حرف زدیم. بهش گفتم چیزی هوس نکردی برات بپزم گفت نه و اینا.

الانم پیام داد اره خونه ام.

عزیزم این اضطراب ها درست کن خیلی اذیت میشی ولی جواب نداد نرو

جواب داد.

چه جوری درستش کنم اخه 😔 دیوونه شدم انقد تو خونه نشستم پوسیدم

اینا دغدغه نیست تمسخر نکنید لطفا هر کس یه سری اضطراب ها داره حتا شما.

عزیزم مسخره نکردم منم خیلی مشکلات دارم که شاید خیلی برای شما خنده دار باشه،منظورم اینه که این اضطراب رو بذار کنار و خیلی راحت بهش زنگ بزن اگه جواب داد برو اگه نه بدون یا حال نداره بخاطر حاملگیو اینا و الکی هم استرس نکش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر دو سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

جواب داد. چه جوری درستش کنم اخه 😔 دیوونه شدم انقد تو خونه نشستم پوسیدم

بازم ببخش تو رو خدا اگه ناراحت شدی منظوری نداشتم خواهری😘♥️ایشالا زود مشکلت حل بشه یا حق

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بازم ببخش تو رو خدا اگه ناراحت شدی منظوری نداشتم خواهری😘♥️ایشالا زود مشکلت حل بشه یا حق

نه عزیزم ناراحت نشدم❤️