بعد عمری میخوام برم خونه جاریم بهش یه سری بزنم. دیروز بهش گفتم فردا میام. یک ساعت پیش هم بهش پیام دادم خونه ای؟ هنوز جواب نداده. بعد با خودم میگم نکنه خوابه نکنه خونه زندگیش نامرتبه حوصله مهمون نداره چون حامله هم هست. با اینکه میدونم ادم خونگرمیه ولی چون خیلی وقته نرفتم خونشون استرس دارم. باید برم تیمارستان بستری شم با این سطح از اضطراب. تازه از اینورم میگم نکنه شوهرم از سرکار بیاد من خونه نیستم ناراحت بشه. خدایااااا
٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینا دغدغه نیست تمسخر نکنید لطفا هر کس یه سری اضطراب ها داره حتا شما.
عزیزم مسخره نکردم منم خیلی مشکلات دارم که شاید خیلی برای شما خنده دار باشه،منظورم اینه که این اضطراب رو بذار کنار و خیلی راحت بهش زنگ بزن اگه جواب داد برو اگه نه بدون یا حال نداره بخاطر حاملگیو اینا و الکی هم استرس نکش
فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر دو سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02