2777
2789
عنوان

حالم از اینکه خوشگلم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 14131 بازدید | 322 پست
اخه شوهر داره فرق زن مجرد و متاهل همینه الان شما یه مرد متاهل رو هر چقدر هم خوشتیپ ببینی بهش حس پیدا ...

از اونجایی که منم یک انسانم و ممکنه خطا کنم سعی میکنم بامردا گرم‌نگیرم که حس پیدا نکنم اونم یه مرد متاهل

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اولش بد منظورتو رسوندی کاربرا هم بد متوجه شدن و قضاوت کردن..

فک کنم شما منظورتون این بود که میترسین بقیه مردای دور و برت بهت حس پیدا کنن و بخوان نزدیک بشن بهت و اینجوری باعث خیانت شه 

ولی عزیزم دلم وقتی شما اینقد اهمیت میدی امکان نداره اینکارو کنی 

ببین همسر شما دوستان زیادی داره پس اول با همسرت صحبت کن بگو من درگیر همچین فکرایی شدم و وگر روزی بخواد یه اتفاقی برام بیوفته اول به تو میگم مثلا اگه خدایی نکرده یکی از دوستاش فکرای بد داشت خیال خودتو از همسرت راحت کن که اگر اگرر روزی درگیر شدی به راحتی هر چه تمام با همسرت مشورت کنی:)

اصلا نگران نباش تو از خودت مطمئن باش چون اهلش نیستی 

اتفاقا شیاطین متوجه شدن گه تو چقدر روی این موضوع حساسی و چقدر ارزش خودتو میدونی از کجا معلوم یهو تو فکر اون مشاور ننداختن که اینو به زبون بیاره!!!

و اینجوری تو حساس شی رو این موضوع خودتو اذیت کنی

-

ببین من تاپیکتو دوباره خوندم نمیفهمم منظورت از اینکه نمیتونم وفادار باشم چیه؟!!، و اینکه میگی بهتر ا ...

این متنو باید با طلا بیست وچهار عیار نوشت

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

عزیزم اولش بد منظورتو رسوندی کاربرا هم بد متوجه شدن و قضاوت کردن.. فک کنم شما منظورتون این بود که م ...

مهربون ترینم

تک تک سلولهام ازت ممنونن

حواسم رو خیلییی به خودم جمع میکنم

قول میدم کارهایی که بچه ها گفتن رو بکنم

و از این افکار دور باشم

دنیا متعلق به کسیه که خجالت نمیکشه

چون خوشگلی به سمت خیانت کشیده میشی؟! 

نه دیگه داری اشتباه میکنی 

میخوای من بهت بگم مشکلت چیه؟!

تو عزت نفس پایینی داری و شخصیت نمایشی داری 

یعنی اتفاقا برخلاف اینکه میگی خیلی خوشگل و جذابم 

تو از درون احساس پوچی و بی ارزشی میکنی

به خاطر همین دلت میخواد با رفتن تو روابط غلط به این حس بد درونیت غلبه کنی 

به شدت هم دنبال جلب توجه هستی 

بهتر چندین جلسه بری تراپی و روان درمانی بشی البته پیش یه روانشناس کاربلد 

از اونجایی که منم یک انسانم و ممکنه خطا کنم سعی میکنم بامردا گرم‌نگیرم که حس پیدا نکنم اونم یه مرد م ...

بهترین کار رو میکنی عزیزم من زیبایی افسانه ای ندارم و معمولی هستم رفیق شوهرم یبار تو جمع بهم گفت چرا لاغر شدی منم کلا جوابشو ندادم یبار دیگم زنگ زدم به شوهرم اون جواب داد گفت جانم دیگه هر چی شوهرم میگه بیا بریم خونشون نمیرم در ضمن من کاری نکردم و باحجابم 

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

خب نمیزاری قفل کن ملتو  معطل خودت نکن 

خود شاخ پندار 

تو خود شیفته ای باید درمان شی 

فک میکنی همه مردا عاشقتن 

بحث کردن با  بعضیارو توهین به خودم خانواده ام تحصیلاتم و کتابایی که خوندم میدونم 
چون خوشگلی به سمت خیانت کشیده میشی؟!  نه دیگه داری اشتباه میکنی  میخوای من بهت بگم مشکلت ...

درسته یجاهایی

ولی دلم نمیخواد برم توی روابط متعدد

هرگز هم خیانت نکردم

فقط ترس از آینده دارم

مشاوره میشم

ممنونم ازت

دنیا متعلق به کسیه که خجالت نمیکشه
چون خوشگلی به سمت خیانت کشیده میشی؟!  نه دیگه داری اشتباه میکنی  میخوای من بهت بگم مشکلت ...

شخصیت نمایشو خوب اومدی 

بحث کردن با  بعضیارو توهین به خودم خانواده ام تحصیلاتم و کتابایی که خوندم میدونم 
عزیزم اولش بد منظورتو رسوندی کاربرا هم بد متوجه شدن و قضاوت کردن.. فک کنم شما منظورتون این بود که م ...

😐😐😐😐😐ومن حتما تا یک هفته اینده بخاطر همین پست همینجوری خواهم موند😐😐😐😐😐