چند شب پیش، تصمیم گرفتیم بهمراه خواهرم به یکی از رستورانهای معروف و پرانرژی شهر، یعنی زودیاک لانژ سر بزنیم. از همون لحظهای که وارد شدیم، میتونستم حس خوب و متفاوت بودن فضا رو تجربه کنم. دکوراسیون مدرن و زیبای رستوران با نورپردازیهای جذاب، حس خوبی بهم داد. انگار وارد یک دنیای جدید شده بودم!
بعد از اینکه راهنماییمون کردن پشت میز مورد نظرمون نشستیم و از منوی متنوعشون سفارش دادیم. انتخاب سخت بود! چون منو پر بود از غذاهای خوشمزه و فرنگی مثل پیتزاهای ناپلی، پاستاهای خاص، و استیکهایی که هوش از سر آدم میبرد. در نهایت یک پیتزا ناپلی و پاستا آلفردو سفارش دادیم. مزهی غذاها واقعاً عالی بود! پیتزا به سبک اصیل ناپلی با خمیر نرم و لذیذ و پنیر کشدار تهیه شده بود و پاستا آلفردو هم طعمی بینظیر داشت.
اما این همه ماجرا نبود. بعد از شام، تصمیم گرفتم یک قلیان خوشطعم هم سفارش بدیم و در کنار نوشیدنی گرم و خوشعطر، از فضای کافهطور رستوران لذت ببریم. موسیقی زنده و دیجیای که اون شب اجرا میکرد، فضایی پر از انرژی و نشاط به رستوران داده بود. تمام مدت، حس میکردم در یک جشن کوچک و صمیمانه شرکت کردم.
زودیاک لانژ به نظرم یک جای خاص برای گذراندن شبهای خاطره انگیزه. جایی که میتونید با دوستاتون یا حتی بهتنهایی از غذای خوشمزه، قلیان با کیفیت، و موسیقی پر انرژی لذت ببرید. من مطمئناً بهزودی دوباره به این رستوران میرم و تجربهی یک شب بهیادماندنی دیگه هم برای خودم رقم میزنم.
خواستم تجربه م رو باهاتون به اشتراک بزارم تا شما هم این تجربه بی نظیر رو از دست ندید
آدرسشون هم میدان هروی، مجتمع هروی سنتر، طبقه دوم هست