2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خودتون رفتید سفارش دادید ،بعدش بگید میشه لطفا سفارش های مارو حساب کنید بعد یا اصلا نگفتیم نگفتی سافرشاتو بگو و کارت بده و رمز رو بگو 

اگه اومدن ازتون سفارش گرفتن تموم که شد برید بگید لطفا میز فلان رو حساب کنید 

چند شب پیش، تصمیم گرفتیم بهمراه خواهرم به یکی از رستوران‌های معروف و پرانرژی شهر، یعنی زودیاک لانژ سر بزنیم. از همون لحظه‌ای که وارد شدیم، می‌تونستم حس خوب و متفاوت بودن فضا رو تجربه کنم. دکوراسیون مدرن و زیبای رستوران با نورپردازی‌های جذاب، حس خوبی بهم داد. انگار وارد یک دنیای جدید شده بودم!

بعد از اینکه راهنماییمون کردن پشت میز مورد نظرمون نشستیم و  از منوی متنوعشون سفارش دادیم. انتخاب سخت بود! چون منو پر بود از غذاهای خوشمزه و فرنگی مثل پیتزاهای ناپلی، پاستاهای خاص، و استیک‌هایی که هوش از سر آدم می‌برد. در نهایت یک پیتزا ناپلی و پاستا آلفردو سفارش دادیم. مزه‌ی غذاها واقعاً عالی بود! پیتزا به سبک اصیل ناپلی با خمیر نرم و لذیذ و پنیر کش‌دار تهیه شده بود و پاستا آلفردو هم طعمی بی‌نظیر داشت.

اما این همه ماجرا نبود. بعد از شام، تصمیم گرفتم یک قلیان خوش‌طعم هم سفارش بدیم و در کنار نوشیدنی گرم و خوش‌عطر، از فضای کافه‌طور رستوران لذت ببریم. موسیقی زنده و دی‌جی‌ای که اون شب اجرا می‌کرد، فضایی پر از انرژی و نشاط به رستوران داده بود. تمام مدت، حس می‌کردم در یک جشن کوچک و صمیمانه شرکت کردم.

زودیاک لانژ به نظرم یک جای خاص برای گذراندن شب‌های خاطره انگیزه. جایی که می‌تونید با دوستاتون یا حتی به‌تنهایی از غذای خوشمزه، قلیان با کیفیت، و موسیقی پر انرژی لذت ببرید. من مطمئناً به‌زودی دوباره به این رستوران میرم و تجربه‌ی یک شب به‌یادماندنی دیگه هم برای خودم رقم می‌زنم.

خواستم تجربه م رو باهاتون به اشتراک بزارم تا شما هم این تجربه بی نظیر رو از دست ندید

آدرسشون هم میدان هروی، مجتمع هروی سنتر، طبقه دوم هست