خانما من باردارم پارسال بچه خواهرم به دنیا اومد مامانم ی سیسمونی خیلی کامل و مارک براش گرفت امسال من باردارم سیسمونی خواهرزادم لباسایی ک مونده رو مامانم شسته و میگ اینا رو هم ببر.. ی سه دست هم لباس گرفته دستشم درد نکنه میدونم بازم میخره اما منم بچه اولمه دوس دارم لباس نو تنش کنم و خودم میخوام بخرم فقط این فشار ناراحتم میکنه بنظرتون من حق ندارم؟ بخدا انتظاری ندارم ک بخره خاهرزادمم خیلی دوس دارم اما امروز دیگ گفتم مامانم اونایی ک نو هستن رو میبرم اما بعضیا واقعا کهنه شدن. حس کردم ناراحت شد 😔 نمیدونم اما منم برا خرید وسایل بچه ام ذوق دارم مث وقتی ک اونا با ذوق برا خواهرزادم میخریدن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شاید حق داری من جات نیستم اما میدونم که سیسمونی وظیفه پدر و مادر بچه و کلا غلط میدونم کسی دیگه ای بخره ، پس اگه هم میخرن دارن لطف میکنن توام به دل نگیر
اونایی که نو نوعن رو بردار و استفاده کن به نظرن خیلی خوبه چون از پارسال تا امسال همه چی دو سه برابر روش کشیده چیزایی هم که نو نیستن رو بگو نمیخوام و خودت لخرشون
حق داری منم خواهرام و خواهرشوهرم لباسای بچشون اوردن گفتن نیازت مـیشه اما من چیزی نگفتم ولی فقط از لباسایی که مادرم خریده بود پوشیدمش
من یه مادرم که تمام تلاششو برا پیشرفت پسر کوچولوش انجام میده 🙂من یه همسرم که از هیچ تلاشی برا شوهرش دریغ نمیکنه 🙂من دختر دلسوز مامان و بابامم😊 ولی از همه اینا مهمتر اینکه من، منم، یه انسان که کتاب خوندن و دوست داره فیلم دیدن و دوست داره درس خوندن و دوست داره اشپزی کردن و دوست داره کسیکه خودشو دوست داره شاید یه روزی بیاد که من نه پسرمو نه همسرمو نه مادر پدرمو کنارم نداشته باشم به هر دلیلی شاید مسافرت یا هر چیز دیگه اما من هیچوقت هیچوقت نمیتونم خودمو از خودم جدا کنم پس خودمو فدای پسرم شوهرم و مادر پدرم نمیکنم 🥰طوری خودمو دوست دارم که بقیه هم دوست داشتنمو یاد بگیرم🥰
من یه مادرم که تمام تلاششو برا پیشرفت پسر کوچولوش انجام میده 🙂من یه همسرم که از هیچ تلاشی برا شوهرش دریغ نمیکنه 🙂من دختر دلسوز مامان و بابامم😊 ولی از همه اینا مهمتر اینکه من، منم، یه انسان که کتاب خوندن و دوست داره فیلم دیدن و دوست داره درس خوندن و دوست داره اشپزی کردن و دوست داره کسیکه خودشو دوست داره شاید یه روزی بیاد که من نه پسرمو نه همسرمو نه مادر پدرمو کنارم نداشته باشم به هر دلیلی شاید مسافرت یا هر چیز دیگه اما من هیچوقت هیچوقت نمیتونم خودمو از خودم جدا کنم پس خودمو فدای پسرم شوهرم و مادر پدرم نمیکنم 🥰طوری خودمو دوست دارم که بقیه هم دوست داشتنمو یاد بگیرم🥰
عزیزم منم نوشتم ک بخدا اصلا انتظار ندارم اما اینکه اصرار کنن ب لباسای خواهرزادمو هم دوس ندارم
تو چیزی نگو شاید ناراحت بشن من همونجور که اوردن کهنه هارو گزاشتم یگوشه اونایی که خیلی نو بودن چند باری استفاده کردم