2777
2789

چون دستگاههای سونوگرافی معمول، امکان تشخیص ضربان ضعیف جنین رو ندارن. معنیش این نیست که قلب نداره!

با بعصی از سونوگرافیهای دقیق ترنسواژینال، حتی در ۵ هفته و ۵ روز هم ضربان قلب حس میشه

نبضی که جوانه قلب در این زمان در هر دقیقه ۹۰ بار ضربان دارد.😍

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

اول بچه تشکیل بشه. بعد قلبش بزنه. من دوتا پنچ هفته شش هفته سونو واژینال رفتم قلب نداشت فقط ساک حاملگی بود. من چون خارج رحم داشتم همیشه زود و جای خوب میرفتم. 

خدایا شکرت. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من 6 هفته رفتم سونو دکتر گفت ضربان قلب شنیده میشه

عزیزم من بعد۱۰.۱۱روز تاخیر امروز جواب بتام اومد ۲۰۰۰بود بنظرشما ک تجریه دارین کم نیس؟خیلی نگرانم پریودیم نامنظم بود دقیق نمیدونم تاخیرم چن روزه س ولی خب همین حدوده.

اول بچه تشکیل بشه. بعد قلبش بزنه. من دوتا پنچ هفته شش هفته سونو واژینال رفتم قلب نداشت فقط ساک حاملگ ...

منظورم میدونی چیه؟ بعصیا عقیده دارن تا قلب بچه تشکیل نشده میشه سقط کرد.

این حرف از نظر پزشکی هم غلطه چون وقتی مادر متوجه بارداریش میشه، بچه قلبش تشکیل شده.

مگر مواردی مثل شما که حتی ۱۰ هفته هم بچه ممکنه ضربان نداشته باشه...به دلایل ژنتیکی و... قلب ضربان نداره یا رشد بچه مختله

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
عزیزم من بعد۱۰.۱۱روز تاخیر امروز جواب بتام اومد ۲۰۰۰بود بنظرشما ک تجریه دارین کم نیس؟خیلی نگرانم پری ...

نه عزیزم چون نامنظم هستی دقیق معلوم نمیشه لقاح کی اتفاق افتاده من دو روز بعد موعد بتام 300 بود 

یک هفته صبر کن بعد برو سونو 

پسرم بهترین هدیه خدا هستی. مرسی که به زندگی من و بابایی رنگ و بوی تازه ای دادی. بی نهایت عاشقتم  
ینی ۲۰۰۰کم نیس؟خطرناک نیس؟؟

نه عزیزم جایی نگرانی نیست توکل کن به خدا تو بارداری استرس از هر چیزی خطرناک تره

پسرم بهترین هدیه خدا هستی. مرسی که به زندگی من و بابایی رنگ و بوی تازه ای دادی. بی نهایت عاشقتم