ماهمممممم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 367 عنوان وقتی با این صحنه روبه رو میشید چیکارمیکنید 151 بازدید | 13 پست کمد پراز لباس ولی دلم میخواد لباس جدید بخرم 1402/11/16 | 15:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19249 میشبنم همه لباساماو میریزم بیرون از کمد همشونو نگاه میکنم و مرتب میکنم یعنی یسریاشو میدم میره #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
ماهمممممم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 367 میشبنم همه لباساماو میریزم بیرون از کمد همشونو نگاه میکنم و مرتب میکنم یعنی یسریاشو میدم میره آخه مال مت تقریبا نو هستن وچون کلا زیاد بیرون نمیرم اگرم برم خونه دوتا فامیلی میرم تکراری هستن برای اون فامیل ها ولی نوهستن
ماهمممممم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 367 منم عاشق خرید لباسم.فکر کنم مریضیم،😂 اگه مریض باشی منوتو مریضیمون یکی 🤣🤣🤣
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19249 آخه مال مت تقریبا نو هستن وچون کلا زیاد بیرون نمیرم اگرم برم خونه دوتا فامیلی میرم تکراری هستن برای ... اشکال نداره بیرون میری بپوش نگه ندار واسه مهمونی #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19249 آخه مال مت تقریبا نو هستن وچون کلا زیاد بیرون نمیرم اگرم برم خونه دوتا فامیلی میرم تکراری هستن برای ... من یه کفش خریدم چند سال پیش میخواستم با یه لباسی بپوشم البته کفشه صندله بعد اون لباسه جور نشد چون میخواستم بدوزمکفشه رو یبارم نپوشیدم میخوام بهار بزارم دیوار بفروشم #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲