2777
2789

از اول بهمن تصمیم میگیرم خونه تکونی کنم هی میندازم عقب چون میگم الان تمیز کنم تا عید دوباره بهم میریزه یکم دیرتر شروع میکنم انقد اینو میگم تا یه هفته قبل عید میشه و نمیرسم خونه تکونی کنم😐 نمیدونم این چه مرضی هس من دارم

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه جارو با هم نریز بیرون ک خسته بشی ،از اتاق شروع کن تمیز که شد برو سراغ اتاق بعدی 

بعد آشپزخونه در آخر هم سالن 

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

خدایی یه هفته قبل عید ادم میتونه خونه تکونی کنه من اصلا درک نمیکنم اینایی روکه ازدوماه قبل شروع میکن ...

اره ولی عمقی بخوای تمیز کنی اونم دست تنها یه هفته خیلی کمه خصوصا که کارای دیگه هم دم عید اضافه میشه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
خب نکن چیه مگه

بالاخره سالی یه بارم نباید به داد خونه رسید؟

15 اسفند شروع کنید

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

من یه روز درمیون همه جا رو تمیز میکنم 

اون روزی هم که نظافت ندارم کارهایی که وقت گیرن مثل پاک کردن در های کابینت ها مرتب کردن کشو ها 

از این کارها میکنم همیشه خونم تمیزه 

اما انگار مرض دارم تابستون و زمستون باید یه دور بریزم بیرون 

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

امسال بايد زودتر شروع كنى چرن ده روز به عيد رمضونه تااون موقع تموم كن حتما

عه راست میگیا یادم نبود. پس جدی جدی باید شروع کنم

اره ولی عمقی بخوای تمیز کنی اونم دست تنها یه هفته خیلی کمه خصوصا که کارای دیگه هم دم عید اضافه میشه

خدایی من یه هفته ای تمیزمیکنم کاملا عمقی تازه بچه کوچیکم دارم ولی هب من یه عادتی دارم توطول سال اصلا لباس اصافه نگه نمیدارم چیزایی که دم عید بخواد تعویض یاتعمیرشه روقبل عید انجام یمدما ولی خونه تکونی همون هفته اخر

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
من یه روز درمیون همه جا رو تمیز میکنم  اون روزی هم که نظافت ندارم کارهایی که وقت گیرن مثل پاک ...

خوش به حالت من از وقتی بچه دار شدم همه کارام رو هم تلنبار میشه