از اول بهمن تصمیم میگیرم خونه تکونی کنم هی میندازم عقب چون میگم الان تمیز کنم تا عید دوباره بهم میریزه یکم دیرتر شروع میکنم انقد اینو میگم تا یه هفته قبل عید میشه و نمیرسم خونه تکونی کنم😐 نمیدونم این چه مرضی هس من دارم
٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
اره ولی عمقی بخوای تمیز کنی اونم دست تنها یه هفته خیلی کمه خصوصا که کارای دیگه هم دم عید اضافه میشه
خدایی من یه هفته ای تمیزمیکنم کاملا عمقی تازه بچه کوچیکم دارم ولی هب من یه عادتی دارم توطول سال اصلا لباس اصافه نگه نمیدارم چیزایی که دم عید بخواد تعویض یاتعمیرشه روقبل عید انجام یمدما ولی خونه تکونی همون هفته اخر