2777
2789
عنوان

شوهرم گریه کرد

1575 بازدید | 50 پست

همین الان که اینا رو می‌نویسم هم خودم دارم گریه میکنم هم شوهرم پشتش و کرده به من میگه خوابم میاد ولی شونه هاش داره میلرزع 

زندگیمونو با عشق شروع کردیم برای رسیدن به هم کلی سختی کشیدیم 

با وام و قرض و پسنداز جهاز خریدیم تا اومدیم یکم ذوق کنیم متوجه شدیم همسرم ازو اسپرم ه و مشکل داره برای بچه دار شدن اسپرمش صفره و هیچی ندارع الان یسالع که این مشکل و فهمیدیم ولی هر روز داریم گریه میکنیم حال روحی هر دومون بده من بی نهایت عاشق بچه ام 

شوهرم فعلا تحت درمانه ولی من امید ندارع چون تو این نه ماه که آمپول زده هیچ تاثیری نداشته

💚

اگرم بخواد بگیره این استرس شما کاملا مانع میشه !

خدا صلاح بدونه ب وقتش میده

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طی درمانتون 

هر روز صبحانه پیاز تو روغن زیتون تفت بده و تخم مرغ محلی بزن بخوره 

هر روز ۸ تا انجیر لاش کندر بذار بده بخوره

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

عزیزم این که نگرانی نداره برو سیکل آی وی اف خود دکترها از بیضهاش اسپرم میکشن

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

تو گریه نکن حداقل 

اون الان احساس کم بودن میکنه 

بهش بگو که بدون بچه هم خوشبختی 

بذار از طرف تو حداقل خیالش راحت باشه

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️