2777
2789
عنوان

شوهرم گریه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1575 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهشا نظر الکی ندین..................

وقتی از چیزی تجربه ندارین الکی نظر ندین...........

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

منم شوهرم مشکل داشت شدیدددد ژل رویال اصل گرفتیم خورد قبل و بعد هردوره آزمایش اسپرم داد تفاوتش فهمیدیدم خیلییی خوب شد بعدش الان این منم که مشکل اساسی دارم ولی امیدمون به خداست،ژل رویال رو امتحان کن نیم کیلو عسل،۵۰گرم ژل، ۱۰۰گرم گرده گل پودر شده،  این ۳تا میکس شده سه وعده ،ناشتا نیم ساعت قبل صبونه ظهر یساعت بعد ناهار شبم موقع خواب قبل و بعدش آزمایش بدید میبینی اوضاع فرق میکنه ان‌شاءالله

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه های سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم دعاتون میکنم🤰🤱🧒🧑🙏😍

عزیزم اسپرم ندارع خب با چی آی وی اف کنم 

خود دکترا از بیضهاش میکشن بیرون

یکی از دوستام اینجوری بود که الان پسرش و دختری داره

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
توروخدا این دعا مزخرف نکن

تاثیر خوندن رمان های مزخرفه 😐

همونی که مرده میفهمه بچه دار نمیشه به زنش میگه برو با یکی دیگه ازدواج کن به پای من نسوز همه چیزو میشکنه دستش خون میاد زنه با گریه میره دستشو میبنده و مرده بغلش میکنه 😐😐😐🤣🤣🤣

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
از خود بافت بیضه اسپرم میشه برداشت درمان رو ادامه بدید اگ نا امید شدید فایده نداشت چاره چیه بدنتون ا ...

اره دکتر گفته فعلا یکسال آمپول بزنه تا هورمون های نرمال بشن بعد اون از بافت بیضه انشالله برمی‌داریم ولی من استرس دارم اکه نداش چی

💚