2821
2789
عنوان

کسی نیست دعا کنه دعاش حتما بگیره

76 بازدید | 20 پست

؟

تاپیک های ماورایی ،متافیزیک  آشپزی ،خوشمزه رمان و کتاب ، کسب و کار ، تاپیک های هنری و از این جور موضوعات تگم کنید  خوشحال میشم  و میتوانم تو بعضی از تاپیک هایی که توش تجربه و سر رشته دارم بهتون راهنمایی بدهم  و یا کمک کنم از جمله : نوشتن شعر ، رمان ، آشپزی ، کسب و کار ، ماورایی ، مذهبی ، درس و مدرسه ، آهنگ ، نوشتن متن ادبی ، هنر و سلیقه ، هدیه ، دخترونه و...

اگه لایق باشم 

دعا کردم واست

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

همه ی دوستانم دارن یک سفری رو میرن

به من که رسیده ظرفیت پر شده

خیلی برام مهمه

دارن میرن مشهد 

میشه لطفا دعا کنید جا برام باز شه

تاپیک های ماورایی ،متافیزیک  آشپزی ،خوشمزه رمان و کتاب ، کسب و کار ، تاپیک های هنری و از این جور موضوعات تگم کنید  خوشحال میشم  و میتوانم تو بعضی از تاپیک هایی که توش تجربه و سر رشته دارم بهتون راهنمایی بدهم  و یا کمک کنم از جمله : نوشتن شعر ، رمان ، آشپزی ، کسب و کار ، ماورایی ، مذهبی ، درس و مدرسه ، آهنگ ، نوشتن متن ادبی ، هنر و سلیقه ، هدیه ، دخترونه و...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ان شاالله قسمتت بشه بري رفتي براي من دعا كن عزيزم🥲

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

اگه لایق باشم  دعا کردم واست

برای منم دعا کن خدا کمکم کنه ی عده اذیتم میکنن 

شرشون ب خودشون برگرده.

گاهی بعضی مادر ها دخترای خودشونو ب چشم دشمن میبینن ... و ما دختر ها چ تنها و درک نشده ایم ....

ان شاالله قسمتت بشه بري رفتي براي من دعا كن عزيزم🥲

حتما

سلام عزیزم دعای همه میگیره خود خدا گفته بخوان تا اجابت کنم

کسی نمیتونه ادعا کنه تا به حال هیچ کدوم از دعاهای من نگرفته یا برعکس

هر چی مصلحت خودش باشه

طبق تجربه میگم وقتی دعا از صمیم قلبت باشه و واقعا به خود خدا امیدوار باشی میده حتی شده دقیقه آخر درست میشه

سلام عزیزم دعای همه میگیره خود خدا گفته بخوان تا اجابت کنم کسی نمیتونه ادعا کنه تا به حال هیچ کدوم ...

کاش قسمتم بشه برم🫠

دعاگوتون هستم

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
دعاکن واسم خیلی لاغرم

عزیزم حتما 

میتونی از مکمل  و اشتها اور استفاده کنی ورزشم خوبه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
همه ی دوستانم دارن یک سفری رو میرن به من که رسیده ظرفیت پر شده خیلی برام مهمه دارن میرن مشهد  ...

خودم خیلی محتاجم ب دعا و سراسر مشکل و ایرادم ها  

نمیدونم قبول بشه 

ولی از خدا میخام بتونی با دوستات بری مشهد 

امام رضا خودش بطلبت 

ای امام غریب ای ضامن آهو یا موسی الرضا المرتضی خودت بطلب 

رفتی حرم منم دعا کن ی عده دشمنی میکنن باهم 

شرشون ب خودشون برگرده.

گاهی بعضی مادر ها دخترای خودشونو ب چشم دشمن میبینن ... و ما دختر ها چ تنها و درک نشده ایم ....

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز