2777
2789
عنوان

ولم کرد رفت با یکی دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 4997 بازدید | 76 پست
اشتباه فکر میکنی !  اصلا از این خبرا نیست .  ادما بی چشم و رو تر از این حرفان . طرف من ...

شید واقعا بعضی ها همینقدر بدذات و سنگدلن، 

من اشک یه دختر‌رو به خاطر بی توجهی های ی‌ه مرد میدیدم از مرد بودنم بدم میومد، به خاطر همین آنقدر رو خودم کار کردم که اون دختر که قراره بیاد تو زندگیم اصلا به جز خندیدن و حال خوب فرصت فک کردن به چیزای دیگه رو نداشته باشه، 

حالا واقعا نمیدونم چرا و چطوری بعضیا میتونن گریه یک نفر به خاطر خودشون رو ببینن و کاری نکنن

شید واقعا بعضی ها همینقدر بدذات و سنگدلن،  من اشک یه دختر‌رو به خاطر بی توجهی های ی‌ه مرد میدی ...

مطمعن باش اگه خودتو پاکسازی کنی همه انرژی های منفی رو بریزی دور و سوگواریتو تمام کنی ، خدا عیییین خودتو یه دسته گلو میذاره تو زندگیت . 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه سه بار تماس گرفتیم بریم خواستگاریش، دفعه اول پدرش گفته بود باید فک کنم و بعد یه هفته گفت نه دلیل ...

یه چیزی که به ذهن من میرسه از چیزایی که گفتین اینه که این ادم علاقه ای به شما نداشته اصلا یعنی به احتمال 99 درصد .اگه دوستون داشت حداقل میگفت صادقانه که خانوادم گیرن نه اینکه بگه تو لیاقت بهتر از منو داری..نمیدونم حالا یا دلش جای دیگه گیر بوده و طرف برگشته یا شما صرفا گزینه بودین 

شما اصلا شرایط تشکیل خانواده و اداره زندگی مشترکو داشتین و پیش قدم شدین؟ به این دلیل میگم که شاید علت این بوده باشه

اخر سر هم گفت بابام با شغلت مشکل داره،  اخه نامرد بابات که منو ندیده ولی تو دیدی ، تو منو حس ک ...

شغلتونو فهمیدم برای بقیه توضیح دادین

ببین برادر من این ادم علاقه ای به شما نداشته واقعا

شغل شما شغل بدی نبوده

یه چیزی که به ذهن من میرسه از چیزایی که گفتین اینه که این ادم علاقه ای به شما نداشته اصلا یعنی به اح ...

اون آدم قبلی که رفت و ازدواج کرد با یکی از نزدیکای همین دختر یعنی کسی برنگشته بود

از طرفیم اگه شرایط تشکیل زندگی رو نداشتم هیچ موقع به خودم اجازه نمیدادم که کسی رو بدبخت کنم

یه چیزی که به ذهن من میرسه از چیزایی که گفتین اینه که این ادم علاقه ای به شما نداشته اصلا یعنی به اح ...

یعنی واقعا حرفای که میزد ، قوربون صدقه هاش، احساسی که داست، یعنی همش دروغ بود؟

اون آدم قبلی که رفت و ازدواج کرد با یکی از نزدیکای همین دختر یعنی کسی برنگشته بود از طرفیم اگه شرای ...

به هر حال ببینید باید خودتونم بخواید که حالتون بهتر بشه

فکرشو از ذهنتون بندازید بیرون هر وقت فکرش اومد برید سراغ کاری که ذهنتونو  درگیر کنه

سعی کنید باهاش برخورد نداشته باشین ولی اگه دیدینش خودتونو به افسردگی و ناراحتی نزنید طوری رفتار کنید انگار اصلا نمیبینیدش و خوشحال باشین

یادتون باشه این ادمو هیچ چیز به اندازه بی تفاوتی و موفقیت نمیسوزونه

انشاءالله خدا یه دختر خوبو نصیبتون کنه☺✨

یعنی واقعا حرفای که میزد ، قوربون صدقه هاش، احساسی که داست، یعنی همش دروغ بود؟

متاسفم که اینو میگم

ولی همش دروغ بوده

شما یا بازیچه بودین یا یه گزینه

دقیقا مثل من 

تا شبی که رفتم نامزدیش باورم نمیشد ولی اونجا بود که نفهمیدم هیچ وقت عاشقم نبوده بگیر بود ولی هر گلی براش یه بو داشت..خودشم میگفت گزینه های دیگه هم هست منتها من کر شده بودم

ازش ممنونم که رفت..اگه نمیرفت هیچ وقت نمیفهمیدم منو نمیخواست

متاسفم که اینو میگم ولی همش دروغ بوده شما یا بازیچه بودین یا یه گزینه دقیقا مثل من  تا شبی ...

عمرا بتونم باور کنم 

فقط باید چیزایی که گفته رو باور کنم و تصور کنم که اون آدم مرده و دیگه تو این دنیا نیست

باورتون نمیشه یه جوری ابراز علاقه میکرد، یه جوری قوربون صدقم میرفت که با خودم میگفتم چیکار کردم که ا ...

متاسفم واقعا 🫢😞 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

از راهش باید وارد میشدین با خواستگاری رفتن به همراه خانواده ورسمی بودن و بعد دوره آشنایی

این توصیه هم برای خانوم هاست هم آقایون

خودتون به خودتون و خانواده ها و روابط ارزش بدین 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
اخه سه بار تماس گرفتیم بریم خواستگاریش، دفعه اول پدرش گفته بود باید فک کنم و بعد یه هفته گفت نه دلیل ...

خب شما دیگه نباید ادامه میدادی

متأسفانه شما اول دل بستی بعد قدم برای خواستگاری برداشتی

درحالیکه اول قدم برای شناخت خانواده ها باید برداری بعد دوره آشنایی

جالبه پدر دختر واضح میگفته دخترم میگه نه... پس مرد خوبی بوده که دروغ نمیگفته شما از طرف دختره بازی خوردی در ظاهر بنظر میاد اون دختر می‌خواسته باهات وقت بگذرونه 

باطن رو خدا میدونه 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن