2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نموند گلم😔

یک هفته اس سقط شده ایست قلبی کرد توی هفت هفته 

فقط خدا می‌دونه وقتی بی بی چکم مثبت شد چقدر از خوشحالی گریه کردم کلی زحمت کشیدم تا باردار بشم آخرشم اینجوری...

میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔
یک هفته اس سقط شده ایست قلبی کرد توی هفت هفته  فقط خدا می‌دونه وقتی بی بی چکم مثبت شد چقدر از ...

😔😔عزیزم 

منم دوتا سقط داشتم عزیزم دقیقا مث مال من منم طبیعی باردار شدم اما ایست قلبی

امکان داره اسپرم شوهرت ضعیف هست 

آزمایش های لازمو انجام بده

😔😔عزیزم  منم دوتا سقط داشتم عزیزم دقیقا مث مال من منم طبیعی باردار شدم اما ایست قلبی امکان ...

سر سقط دوم انجام دادم گفتن نرمالی همسرمم آزمایش اسپرم داد گفتن خوبه اینبار فکرشم نمی‌کردم همچین بلایی سرم بیاد تنها مشکلم بارداری بود که چند ماهی تو انتظار بودم و با قرص و آمپول باردار شدم 

این بار قراره برم بیمارستان ابن سینا و آزمایش ژنتیک و هرچیزی که لازمه بدیم بلکه مشکلم پیدا بشه ... 

ی سر کتاب هم باز کن شاید چله داری به من اینطور گفتن مامانم برام رفته پیش دعا نویس گفته چرا زودتر نیومدی چله داره .

بنظرم توام برو همه ی این آزمایش هارو انجام بده تا خدای نکرده دوباره مثل من نشی زیاد هم نزار از سقطت بگذره رحمت سرد میشه من دومی رو دوسال و نیم پیش سقط کردم الان پشیمونم که چرا آنقدر دیر اقدام کردم 

میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔
سر سقط دوم انجام دادم گفتن نرمالی همسرمم آزمایش اسپرم داد گفتن خوبه اینبار فکرشم نمی‌کردم همچین بلای ...

آزمایش ایمنی و انعقادی انجام دادی؟

من خودم مشکل انعقادی دارم که یه ساله دارم دارم میخورم درمان شده ولی باید تو بارداری انوکساپارین بزنم

این دوتا آزمایش خیلی مهمه

چله بری کردم گلم .ولی حامله نمیشم

تو چند ساله عزیزم 

آزمایش ایمنی و انعقادی انجام دادی؟ من خودم مشکل انعقادی دارم که یه ساله دارم دارم میخورم درمان شده ...

اره ازمایششو دوسال پیش دادم گفتن خوبه 

الان دوباره قراره بدم دکترمم گفته باردار بشی آمپول باید بزنی چون آسپرین بهت جواب نداد با اینکه میخوردی بازم قلبش وایساد... 

مگه دوتا سقط نکردی پس چرا حامله نمیشی تنبلی داری؟؟ 

آخرین سقطت کی بوده؟ 

عزیزم من ۲۵ سالمه شما چی ؟

گلم آزمایش ژنتیک دادی؟ مشکل از اون نبود؟

اره ازمایششو دوسال پیش دادم گفتن خوبه  الان دوباره قراره بدم دکترمم گفته باردار بشی آمپول باید ...

من شوهرمم واریکوسل داره باردار نمیشم

آها پس مشکلی نداری از استرس اینا هم میشه

منم۲۳ سالمه خرداد میرم ۲۴ سالگی

من شوهرمم واریکوسل داره باردار نمیشم آها پس مشکلی نداری از استرس اینا هم میشه منم۲۳ سالمه خرداد می ...

چرا عمل نمیکنه؟ مشکل که اون موقع نداشتم دکترم گفته آنقدر ازت آزمایشهای مختلف میگیریم تا بلاخره یه مشکلی پیدا کنیم

شما فامیلید؟نمیدونم از جنین یه چی گرفتن ولی میگن آزمایش اصلی ژنتیک نفری۴۰ میلیونه

شوهرم نوه خالمه.

از جنین نه از کروموزوم های خودمون منو شوهرم 

اون فکر کنم برای کسایی که بچه هاشون مریض و مشکل دار هستند و یا فامیل نزدیک هستن وگرنه چخبره آخه انقد گرون 

خدا خدا میکنم منم مشکل انعقادی داشته باشه حداقل بدونم مشکلم اینه با آمپول و اینا بشه برطرفش کرد 

خوشحالی اول بارداری و از دماغ اومدن بعدش و درد سقط بکنار 

مشکل روحی آدمو داغون می‌کنه بخدا هرسری بعدش افسرده میشم 

شوهرم نوه خالمه. از جنین نه از کروموزوم های خودمون منو شوهرم  اون فکر کنم برای کسایی که بچه ه ...

حالا مشکل هرچی هم باشه آدم نمیتونه از بارداری لذت ببره

دقیقا سقط خیلی بد دردیه آدم تا یکماه یا دوماه نمیتونه خودشو جمع کنه ناامیدی بدی میاد ب سراغ ادم