2777
2789

میشه کمکم کنید تجربه ای چیزی دارید بگید من چندین مدته شبا وقتی خوابم حس میکنم یه موجود بهم تجاوز میکنه🥺امشب همون حس رو داشتم و توی رویا نمیدونم ... دونفر بودن حتی درد و سوزش زیادی زیر شکمم حس کردم و از خواب پریدم و همچنان زیر شکمم درد میکرد شبیه درد پریودی بود 

به وقت پریود هنوز خیلی مونده 

مجردم هستم 

خیلی نگرانم نمیدونم چیکار کنم بار ها پیش اومده بود برام ولی امشب از درد نتونستم بخوابم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیز خیلی عجیب و ترسناک اصلن فوق وحشتناک برای منم صب اتفاق افتاد‌ وهنوز تو شوکم

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......