2777
2789
عنوان

تشخیص اوتیسم

881 بازدید | 25 پست

دوستان دخترم دو سال ونیمشه ولی حرف نمیزنه

با خودش حرف میزنه ولی نامفهوم هست مثلا همه کلمات رو با هم میگه مثلا همهشیشمده... اینجوریه

تقریبا چندتا کلمه هم بلده مثلا میگم این چیه اسمشو میگه خیلی از کلمات رو درست تلفظ نمیکنه ولی خودم میدونم چی میگه

جمله دوکلمه ای هم فقط میگه غذا میخوام و بریم پارک و مامان بیا دیگ چیزی نمیگه

دستوراتش بدک نیست مثلا بگم برو لباست بیار یا برو کفشت بیار میره میاره

ارتباط چشمیش هم بدک نیست مثلا ب چیزی اشاره کنم بگم اون چیه اشاره رو دنبال میکنه

یا خودش چیزی بخواد بهش اشاره میکنه

ولی واکنش ب اسمش احساس میکنم کمه چون وقتی سرگرم چیزی هست صداش کنم بعضی مواقع جوابم رو نمیده ولی وقتی توی اتاق یا اشپزخونه باشم صداش کنم سریع میاد

نیازه ببرمش دکتر اگه اره باید چ دکتری ببرمش..؟!

علائم اوتیسم انگاری نداره 

ولی حتما پیش دکتر مغز و اعصاب ببر احتمالا توجه و تمرکزش پایین باشه

curiousسابقم.     3. 1. 98 عضو سایت شدم               ودر تاریخ           18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم                                                                                                                                          کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم  که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه  در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم.                                                                           دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم   مرگ بر عوضی.                    اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینطور که میگی اتیسم نیست ولی باید ببینی مشکلات حسی داره یا ن مثلا به صدا یا لمس حساسه یا ن؟

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

بطور قطعی تشخیص اختلال اوتیسم معمولا تا چهار پنج سالگی صورت نمیگیره 

اختلال گفتاری رفتار های وسواس گونه و ارتباط برقرار نکردن با بقیه و اختلال ادراکی و...می‌تونه از علائم اوتیسم شیرخوارگی توی بچها باشه 

برای اینکه خیالتون راحت بشه میتونید ببرید پیش یه روانشناس کودک

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

عزیزم اینطور که میگی اتیسم نیست ولی باید ببینی مشکلات حسی داره یا ن مثلا به صدا یا لمس حساسه یا ن؟

تا شش ماهگی به سروصدا حساس بود مثلا برای خوابش باید حتما جای خلوت میبود تا میخوابید ولی دیگ بزرگتر ک شد اوکی شد حتی از همون شش ماهگی از ساعت نه شب تا نه صبح فرداش یکسره خواب بود و مشکلی نداشت

ب لمس هم حساس نیست چون خیلی دوست داره بغلش کنم وفشارش بدم وبوسش کنم

و اینکه شیفتگی به چیزایی ک درخشش دارن و میچرخن دارن

زیاد اشیارو بو میکنن

گفتگوشون فقط ی طرفه است فقط برای درخواست کردن و نامیدن هست نه ارتباط برقرار کردن 

استفاده از زبان ب شکل نامتعارفه و عجیب

وارونه سازی ضمیر هم دارن مثلا بجای اینکه بگه من اینجام،  میگه اون اینجاست یا اسمش مثلا نرگس میگه نرگس اینجاست 

از تماس جسمی هم امتناع میکنن خوششون نمیاد 

تمرکز کنن رو ی چیز دیگه تمرکزشان بهم نمی‌ریزد خیلی متمرکزن

با اسباب بازی هم مثل بقیه بازی نمیکنن اونارو ب صف میکنن، اولش ک میخوان دست بزن امتناع میکنن و بو میکنن و.....

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
بطور قطعی تشخیص اختلال اوتیسم معمولا تا چهار پنج سالگی صورت نمیگیره  اختلال گفتاری رفتار های و ...

عاشق بچه هاست دوس داره با بچه ها بازی کنه 

اختلال ادراکی ینی چی..؟! مثلا درک چه چیزی رو نداشته باشه..؟!

بچه ی یکی از فامیلامون  جیغ میزد از یکسالگی تا الان ک ۵ سالشه

اصلا بازی نمیکنه با همسنوسالاش‌

اصلا درک نداره مثلا دست تو بشقاب هرکی جلوش باشه میزنه

عکس المعش در مقابل چیزی ک براش جالبه دادو‌ بیداده‌

مادرش هنوز مای بیبیش‌ میکنه

اینطور  بگم ک فقط راه میره و میشینه هیچ چیز دیگ ایی نشون نداده از خودش

دکتر گفته ب اوتیسم مشکوکه

چون پدرومادر هم فامیل هستن 

- قَوی‍‍ تر اَز دیروز!⁦:^)⁩ 🫀🌵️