2777
2789

اگر اینجوری هست فردا مردی برای شوهرظ آقایی نکرد، ینفر دیگه برای خانمش آقایی می‌کنه 

چطور خانم ها با نداری و هزار جور عیب شوهرشون میسازن و نگاه به مرد دیگه ای نمیکنن ، در حالی که نظاوت منزل و آشپزی و بچه داری وظیفه زن نیست بلکه لطف زن هست ، حالا اگر مردی هم راضی نبود می‌تونه خودش کمک کنه یا کمکی بگیره ، نهایت می‌تونه با زبون خوش و مشاور و.... از زنش بخواد باب میلش رفتار کنه ، نهایت نشد طلاق بگیرن ،نه که کس دیگه ای براش خانمی کنه   

تو خوشی ها همه کنار آدم هستن ، اگر مردی با نواقص زنت بساز ، اگر زنی با نداری شوهرت بساز

البته ساختن به معنی سوختن نه ، به معنی صبر و تلاش برای بهبود

تازه یه روز بود عقد کرده بود جوگیر شده بود

5 سال دیگه تاپیکشو ببینه به خودش میخنده 

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یاد مادرشوهرم افتادم. شوهرم میگف زن همکارش قطع نخاع شده همه به شوهرش گفتن برو زن بگیر. بعد ما همه میگفتیم چقد بیشعور بودن. یهو مادرشوهرم گفت خب باید بره زن بگیره. من گفتم اگه مرده هم بود همینو میگفتین؟ گفت نه فرق داره تا بوده همین بوده مرده دلش زن میخواد باید بره بگیره. منم گفتم زنه هم بود دلش شوهر میخواست

بنفشه🍃

فقط برای توجیه خودشون اینجور میگن فقط هرزگی و تنوع طلبیه 

حال بهم زنا

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)

اشتباهه مرد و زن تنوع طلب واسه خیانت دلیل نمیخوان

یکی از فامیلای ما میگفت البته به من نگفته 

بچه سوممون رو که اوردیم کاملا رابطه تموم

چون میترسیدیم بچه ها چشم و گوششون باز شه

همه تو اون شهر به شوهرش اعتماد دارن

نه دیگه شوهره برا خانومه اقایی نکرد زنه بخواد کاری کنه اگه شانس بزنه زنده باشه میتونه اونی که تفکرش اینه مطمین باش اینکه مرد بزنه زن و هم بکشه هم براش حلاله و اوکیه 

خیلی مردها هم  خیانت کردنه زن خودش حداقل از ظاهر که ادم میبینه هلوعه رفته با یه سمتدون به زنش خیانت کرده 

اینها ذاتشون هرزه کم کاری از زنه نیست اشکال از زنه نیست ریششون مشکل داره 

بعدم تا بوده زن علیه زن بوده اینجا کم نیستن تو همه چی ضد هم هستن بزرگترین دشمن زن ها یک زنه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

من تاپیک های اون خانم رو دیدم شما هم یه دور از اول تاپیک هاش رو ببین میفهمی چه شخصیتی داره 

این خانم های که آنقدر خودشون رو میکشن برای شوهر چندان شخصیت درست حسابی ندارن

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود