2777
2789
عنوان

نابود شدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 46 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوله زیاد نیست یه تمنه بخاطر یه تمن برنمیگرده

بخور بره نوش  جون

تازه من که میگم  به روی خودت نیار بازم ازش قرض بگیر بهش پس نده

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

ما دخترا وقتی میشکنیم همش میگیم فلان حروفو بزنم فلان کارو کنم پیام بدم برای بار اخر و ...

در واقع اینا همش برای اینه ک نمیخایم اراباط قط شع .

اما بی صدا رفتن بهترین کاره .

من بودم میرفتم ...حرفامم نگه میداشتم بر خودم .

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..

شماره کارتشو بنظرم از طریق دوستت بگیر که هر دوشون بدونن فهمیدی،و بعدم خیلی بی تفاوت برخورد کن،ادمی که خیانت میکنه ارزش یه ثانیه فکر کردن نداره،اونم تو رابطه دوستی 

خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃
ادمي ك ميگ پولشو نده تا بركرده قطعا درس نكرفته هنوز... خب همينو تايپ كردي ديگ...

بد متوجه شدین اولش گفتم پولش رو نده تا تنبیه بشه 

اسی اصرار داشت زیر دینش نمونه منم الکی گفتم پول را نده شاید برگرده  

فعلا پول مهمتره 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
ما دخترا وقتی میشکنیم همش میگیم فلان حروفو بزنم فلان کارو کنم پیام بدم برای بار اخر و ... در واقع ا ...

نمیدونم فقط سوختم خیلی بد سوختم

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۷۲/۱۰۰. وزن هدف : ۵۵ 

دورت بگردم 😔♥️

خدانکنه عزیزم 

میفهممت خیلی سخته جدایی از کسی که عاشقش بودی منم تجربه کردم.. اگه دوست داشتی درخواست بده بهت آیدی بدم هرموقع که دوست داشتی صحبت کنی من گوش بدم 

کاربری مشترک من و دوستم♥
ما درس بگیریم ؟   مرد خیانت کار باید درس بگیره

کار درست این بود که میگفت با به درد هم نمیخوریم و رابطه بعدیشو شروع میکرد . خوب این کارو ایشون نکرد چون ..........

شما چه نیازی داری این درس بگیره یا نگیره.

شما نارحتی و دنبال مقصر میگردی و درحالیکه تصمیم خودتون بوده که این رابطه رو شروع کنید و بهتره با نتیجه تصمیمتون کنار بیاین یه درس میشه برای شناختن شخصیت ادما

کار درست این بود که میگفت با به درد هم نمیخوریم و رابطه بعدیشو شروع میکرد . خوب این کارو ایشون نکرد ...

من که تاپیک نزدم اخه 

من فقط به استارتر گفتم پولش رو نده بذار تنبیه بشه

نمیدونم فقط سوختم خیلی بد سوختم

عزیزم درکت میکنم .

اما بخدا ک ب رونیاری و بگذری برای خودتم بهتره .

الان سعی کن فقط خودت و سر پا نگه دار درسته دوسش داری اما خب رابطه دوستی بوده ...

خودتو بساز پاشو و قید غضه رو بزن اگ بخادت مدتی بگذره جای خالیتو حس میکنه اونموقس ک تو باید خیلی قوی تر از قبل شده باشی..

خوبه وقتی ک تو گریه میکنی اون دنبال لاس زنی و خوشی باشه؟؟

ول کن ارزش ی قطره اشکم نداره اینو بعدا میفهمی .

من خیانت ندیدم اما خب یجور بد از هم جدا شدیم 🙃🤝💔

حرفم و گوش بده همین الان پاشو و شروع کن بی تفاوت باشی ....

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..

من که تاپیک نزدم اخه  من فقط به استارتر گفتم پولش رو نده بذار تنبیه بشه

فر کنید شما 10 میلیون از همسایتون قرض میگیرید و دعوا میشه و ....

شما میگین بهت نمیدم تا درس بشه برات!

اگه به اسم قرض ازش گرفت بهتره پس بدین نمیرزه برا خودتون نقطه تاریک درست کنین