2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوم یا چهارم؟؟ جاهای پرت زمین میدن ولی باز می ارزه اگه البته قابل فروش باشه

قابل قروشم نباشه اگر قابل سکونت باشه خوب باشه ادم یه ویلایی چیزی درست میکنه خوبه

من که دومی تو راه دارم ولی بارداری سوم اینا نمیدن؟؟ 😂

من اگه همه بارداری هام به نتیجه میرسید الان بچه ششمم بود

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته

بچه سوم ک بعد ۲۴ مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده باشه و همزمان مسکن ملی هم تو اقدام نباشه یعنی از قبل داشته باشه عیب نداره وای همزمان نمیشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
سوم به بعد میدن عزیزم.این فامیلمون بچه سومش دنیااومد بهش دادن از شهرستانها

کنار مسکن ملی و اینا میشه دیگه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

همون زمینو با پول کم میتونی بگیری اصلا نمی ارزه پول کم چون همون مسکن ملی میشه

نه عزیزم جدا از مسکن کلیه و رایگانه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بچه سوم ک بعد ۲۴ مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده باشه و همزمان مسکن ملی هم تو اقدام نباشه یعنی از قبل داشته باشه ...

ما ک نه مسکن ملی اسم نوشتیم نه خونه داریم نه زمین میدن بهمون؟

ما حتی پول پیش خونه هم نداریم

عزیزم هیچ ضمانتی نیست برای خیلی ها ندادن بچه بیارید یه عالمههههه خرج داره

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

زمینا مجانیه یا بابتش باید پول بدی؟

بچه چهارم کامل رایگانه ولی سوم میگن ۲۰۰تومن باید بدیه بازم مشخص ‌نیست