قضیه از این قراره که ما چند روز پیش بحثمون شد سر ی چیز بیخود و الکی همدیگه رو کتک زدیم البته من بیشتر زدم چون زورم از این اومده بود که سر ی چیز بیخود دعوا راه انداخته بود ( کتکایی که من زدم یک هزارم کتکای اونم نمیشه ) دیدم زورم بهش نمیرسه و کوتاه نمیاد منم رفتم ی لگد زدم به ماشینش ( یکم رفته تووو اون قسمتی که من لگد زدم ) اما اون روز متوجه نشد
و همون روز شبش با هم خوب شده بودیم مثبت اون داشت گریه میکرد تو اتاق منم رفتم صداش زدم گفتم بیا چایی درست کردم و غذا سفارش دادم بخوریم ( واسه خودم چایی درست کردم و غذا سفارش دادم اما دلم نیومد و از گلوم پایین نرفت رفتم صدا زدمش ) همون شب با هم خوب بودیم و همچنان روزای بعدشم خوب بودیم تا دیروز که ماشینشُ دید به خاطر اون لگن به من گفت برو خونه بابات نمیخوام ببینمت منم ازش معذرت خواهی کردم چون میدونستم که چقد رو ماشینش حساسه
با اینکه کلی ازش عذر خواهی کردم اما قبول نکرد و براش اهمیتی نداشت و گفت برو نمیخوام ببینمت و اینچیزا
منم بهش گفتم دیگه باهات حرف نمیزنم اونم لایک نشون داد و از خدا خواسته شد که من باهاش حرف نزنم
الانم دیدم پروفایلشو که من گرفته بودم ازش پاک کرده منم حرصم اومد رفتم بقیه پروفایلاشم پاک کردم چون به تلگرامش دسترسی دارم
به نظرتون کار اشتباهی کردم ؟!
بهش پیام بدم بگم نیا خونه یا نه ؟!