2777
2789

ازونجایی ک اقای همسر، ماشینش رو فروخته 

با موتور میره و میاد:/صبح زیبای ما با زنگ گوشی خفنش شروع شد اینجوری بود ک یهو انگار یه بمب ترکید کنارم:) ازهمینجا میخام ب محمد پسرعمه اش بگم ای توی روحت با زنگ زدنت، خلاصه هنوز توی شوک زنگ بودم ک اقای همسر با حالت مظلومانه گف کاپشنمو بدوز(کاپشن مثل جیگر زلخیا زیر بغلش صد تیکه شده) ک یخ میزنم روی موتور.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم توی اینجور مواقع حس رابین هود بهم دست میده، سریع مث یه خانوم خانه دار همه فن حریف بلند شدم ک بدوزم ای کاش من دست نزنم ب دوخت و دوز🤪، مشکل اولمون این بود ک نخ سفید ندارن:/با هزار زورررر و ضرب راضیش کردم ک نههههههه اشکال نداره کی میخاد زیر بغل تورو ببینه ک نخ آبی آسمونی دیده بشه(کاپشنه سفیددد با نخ آبییییی)، خلاصه دوختم هی گف اونجاش هم پاره اس ها اینجاش هم پاره اس ها

کم مونده بود بگه دهن منم پاره اس ها بیا بدوز ازونجایی ک وقتی کار داره میخاد بره بیرون هی میگه ک زود باش دیرم شد زود باش

الان نمیتونستی شب بجای اینکه نی نی سایت پلاس بودی بدوزی؟حتما باید همسرت بگه؟

😂😂😂😂😂😂اره حتما باید بگه عزیزم😂😂😂😂😂ببخشید ک دیروز سر شستن کاپشنش انگشتم قشنگ پارع شد و با کم ترین فشار خون میاد ازش🫠

😂😂😂😂😂😂اره حتما باید بگه عزیزم😂😂😂😂😂ببخشید ک دیروز سر شستن کاپشنش انگشتم قشنگ پارع شد و با ...

بنداز لباسشویی

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد