2777
2789

سلام شما دکترجلال حسینی برای گوش حلقه بینی میشناسین کارش خوب هست؟؟دکتر ی که کارش خوب باشه میشناسین دو ماه هست گدش درد ولم نمیکنه دو تا دکتر رفتم

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پیش دکتر فهزادی رفتم قبلا خوبه یه دکتر قدیمی هم هس اسمش دکتر کوشش هس نمیدونم هنوز کار میکنه یا نه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

دکتر گندمی بیشتر عمل های زیبایی بینی انجام میده  دکتر فرامرزی تخصصی فقط و فقط گوش عمل میکنه و ...

تعریفش شنیدین؟خوب دکتری هست 

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏
شما پیش ایشون ویزیت شدین؟نتیجه گرفتین

بهترین فوق تخصص گوش وحلق وبینی فساست وشنیدم که شیراز وجهرم هم مطب داره والا ماکه کلا راضی بودیم مثلا دختر من خروپف زیاد میکرد هرکی میگفت از لوزه سومه به محض اینکه بردیمش پیش سهراب پور گفت بقیه غلط کردن بهمون فقط قرص فاموتیدین که برا معده هستش رو داد بایه قرص آلرژی گفت بچتون اسید معدش میزنه بالا رفلکس پنهان داره همین باعث تورم لوزه ها شده بهش دادیم کلا خوب شد

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴