2777
2789
عنوان

خواب دیدم

203 بازدید | 17 پست

خیابون بودم یهو کامران تفتی اومد و دستمو گرفت بوسم کرد منم بهش گفتم برو منو تو قدمون به هم نمیاد ولی اون خیلی پیگیر و دنبالم بود نمیدونم چرا چنین خوابی دیدم در واقعیت اصلا سالی یه بار هم تفتی به ذهنم نمیاد و خودم هم متاهلم .فقط اون محبتی که در خواب به من کرد از هیچ کس در واقعیت ندیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخ اره محبتای خواب خیلی عمیقن تا چندساعت همه ی وجودادمو درگیر میکنن ولی متاسفانه فقط توخواب حس میشه تودنیای واقعی این محبت وجودنداره

به کوچکی گناه نگاه نکن بنگرچه کسی را نافرمانی میکنی...

عزیزم منم بعضی وقتا خصوصا باشوهرم قهرباشم یا دلگیر همچین خوابایی میبینم فک کن توخواب یه آدم غریبه چنان بهم توجه وعشق میورزع که وقتی بیدارمیشم پنچرمیشم که کاش اون علاقه حس واقعی بود چون درواقعیت اون توجه محبت رو از شوهرم دریافت نمیکنم

آره شده منم فرزاد فرزینو دیدم که در واقعیت اصلااااا خوشم نمیاد بهش فکرم نمیکنم اومده بود التماس میک ...

من توی واقعیت دنبال چنین محبتی بودم همیشه که در خواب تجربه کردم اما نه از تفتی بلکه از همسرم انتظار دارم

عزیزم منم بعضی وقتا خصوصا باشوهرم قهرباشم یا دلگیر همچین خوابایی میبینم فک کن توخواب یه آدم غریبه چن ...

کاملا درسته منم همینم همیشه و هر لحظه از شوهرم انتظار چنین محبتی دارم که بر آورده نمیشه

من توی واقعیت دنبال چنین محبتی بودم همیشه که در خواب تجربه کردم اما نه از تفتی بلکه از همسرم انتظار ...

دقیقا منم 

بعضی وقتا شده بعد خواب پا شدم گریه کردم که چرا یه ذره محبت نمیکنه مثل خواب همسرم 

یا میگم کاش بیدار نمیشدمو توی خواب میموندم تا ابد 

خودتو دوست داشته باشی بردی