2777
2789
عنوان

فیلر زیر چشم

978 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من زیر چشمم هم یک مقدار گود شده و هم مقداری تیره شده تا حالا کلی کرم زیر چشم زدم ولی اصلا اثری نداشته دیگه تصمیم گرفتم یه کاری بکنم تا راحت شم پیش یک دکتر رفتم گفت مزوتراپی کن بعد چند جلسه خوب میشی ولی فقط رنگ زیر چشم رو روشن میکنه ولی من میخوام گودی زیر چشمم هم از بین بره پیش یک دکتر رفتم پارسال گفت یک ملیون و پونصد یادم نمیاد گفت چند سی سی فیلر میخواد ولی گفت بالای یک سال اثرش میمونه از یک دکتر هم برای تزریق چربی برای گودی زیر چشم سوال کردم گفت ماندگاری بالایی داره ولی خیلی دردسر داره و ممکنه اصلا چربی زیر چشم بیاد پایین و خراب بشه و هزینش هم خیلی بیشتره کسی تا حالا بوتاکس برای گودی زیر چشم استفاده کرده چون هزینش خیلی پایینتره؟؟؟

من فیلر زدم خیلی راضیم پیش متخصص پوست

عزیزم شما فیلر برای کدوم قسمت زدین ؟ چند وقته ؟

من یک هفته زدم اما هم درد دارم هم اون ناحیه هنوز فیلر سفته زیر پوستم 

میرسد روزی که ماهم ساز خود را میزنیم 🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما فیلر برای کدوم قسمت زدین ؟ چند وقته ؟ من یک هفته زدم اما هم درد دارم هم اون ناحیه هنوز فی ...

من زیر چشم زدم

اصلا درد نداشتم ولی تا دو هفته پف داشتم

پیش پزشک متخصص زدی؟

من زیر چشم زدم اصلا درد نداشتم ولی تا دو هفته پف داشتم پیش پزشک متخصص زدی؟

اره عزیزم پیش متخصص پوست و مو رفتم 

من برای چانه 2 سی سی زدم  

خیلی درد داشتم مخصوصا روزای اول  الان بعد یک هفته کمتر شده ولی بازم موقعه صحبت یا خندیدن یکمی درد دارم 

اهان چونه دردش بیشتره. دکتر منم گفت دردناک ترین قسمت چونه ست طبیعیه

اره واقعا دردناکه

سفت بودنش هم طبیعیه ؟

بهش دست که میزنم سفت سفته

اره واقعا دردناکه سفت بودنش هم طبیعیه ؟ بهش دست که میزنم سفت سفته

عزیزم من پزشک نیستم و نمیتونم بهت مشورت پزشکی بدم

ولی فکر میکنم نرمال باشه چون من بینیمو عمل کردم بخاطر ورم هنوز سفته از ۳ ماه پیش. تو هم احتمالا بخاطر ورمه

و این که پیش متخصص زدی نباید نگران باشی☺️

بوتاکس که برای زیر چشم نمیزنن

چربی هم نزن افتضاح میشه 

من زل زدم زیر چشم چند سی سی هم نه خرابکاری میشه مثل سوسیس زیر چشمت باد می‌کنه 

من سیاهی و گودی دارم یک و نیم سی سی دوتا چشمم رو هم زدم برای هشت ماه نتیجه عالی بود اما به مرور کم شد

بله ،من خودم غلبه سودا داشتم زیر چشمم سیاه شده بود سودابر استفاده کردم برطرف شد .البته کرم اولیدا هم ...

ببخشید برا غلبه سودا باید پیش چه دکتر رفت وسودابر چی هست و این کرم اولیدا دور چشم بود من زیر چشمم گود افتاده 

ببخشید برا غلبه سودا باید پیش چه دکتر رفت وسودابر چی هست و این کرم اولیدا دور چشم بود من زیر چشمم گو ...

اولیدا زیر چشمم داره .

تو باسلام یه غرفه دیدم داشت .

باید پیش طبیب طب سنتی بری .تست مزاج شناسی بدی.