2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهرانا من الان اول روز ٣١ام! جرا باندا جان من هفته ای یه بروزسترون میزنم برلوتون داد من بیدا نکردم مجبورم بروزسترون بزنم قرص ایزوکسوبرین با انوکسابارین برا لخته نشدن خون
میشه برای سلامتی اقا مهدیار من یه صلوات بفرستید؟؟؟؟ (اللهم صلی علی مُحَمَّد و ال مُحَمَّد )
سونوی هفته ۲۸ برا چک کردن وضعیت جفت و وزن جنینه سونوی خاصی نیست یه سونوی معمولیه
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
شنیدم آمپولش تاثیر داره امروز که نی نی سایت خارجکی ها بودم یه نفر نوشته بود موثر بوده براش و طول سرویکسش بالا رفته با آمپول حالا نمیدونم چقد علمیه
برای مخصوص کردن چیزی فقط باید باور کنی که مخصوصه....(بابا شله پز)
من نمدونم قندم جطوره.ولی سعی میکنم کلا مواظب باشم شکلات کم میخورم قند و سیب زمینی اینام کم میخورم از نظر علایم اینا ک خطری نیس. حالم خوبه. فقط بخاطر سرویکس مجبورم بخابم ک خییییلی تلخ میکذره
میشه برای سلامتی اقا مهدیار من یه صلوات بفرستید؟؟؟؟ (اللهم صلی علی مُحَمَّد و ال مُحَمَّد )
نمدونم باندا من ک فعلا میزنم تاثیرشو نمیدونم منم خیییلی دوس دارم بدونم جقد موثره اخه دکترا میکن این امبول طول سرویکس رو زیاد نمیکنه. فقط نمیذاره بدتر بشه منم خیییلی دوس دارم بدونم کسایی مث ما کی زایمان کردن اخرش... انشاالله در هر صورت همه راحت و به وقتش زایمان کنیم
جوجو بخاطر اینکه اکه مواظب نباشی کوتاه تَر میشه. بعضیا ممکنه ندونن مث من من اصن انتظار نداشتم اینطور بشم هفته ٢٤فهمیدم تصمیم داشتم از اون موقع بیاده روی کنم و ورزش کنم درسته برا سرکلاز دیر شده بود اما دیکه ورزش نکردم و فشار نیاوردم ک کوتاه تَر بشه. اکه مواظب نبودم همون ٢٨اینا ب دنیا میومد و برا من بساط بود. معلوم نبود زنده میمونه یا نه من باید دوماه بیمارستان میرفتم خب سخته دیکه
جوجو من اول همون ٤سانت بود. ٤٢م م بود اکه اشتباه نکنم. برا انومالی رفتم ٣١بود. هفته ٢٤شده بود ٢٦ م م همینجور داشت کوتاه میشد با وجود اینکه من اصصصصلا کار نمیکردم تازه نیت کرده بودم ک شروع ب کار کنم و بیاده روی روزانه،که فهمیدم اینطور شده سرویکسم
من توی انومالی ننوشت طول سرویکسو بعد انومالی خودم یک وازینال رفتم ٣٩ بود هفته١٨ بود دیکه نرفتم تا الان . حالا جکار کنم بازم برم چکش کنم؟؟ من اصلا بیاده روی زیاد ندارم. امبول برولوتونم میزنم. حالا جکار کنم
وقتی یکی گرگ نیست....... معنیش این نیست که گوسفنده
خانوما من سرویکسم هفته ۹ ۳۸ بود هفته ۱۴ شد ۲۸ که سر‌لاژ کردم. الانم پرولوتون میزنم. اونایی که پیدا نمیکنن زنگ بزنن ۱۴۹۰ ادرس داروخانه ای داشته باشه رو بهتون میده. ایزوپرینم میخورم
مطب گردی 
از دکتر سوال کن خب من تو همه سونو هام طول سرویکس هست. از همون اول ولی برا انومالی وازینال انجام دادم و هفته ٢٤ از دکتر سوال کن صلاح بدونه مینویسن. شما استرس نداشته باش استراحت کن بعد اکه سونو داد اقدام لازم رو برات انجام میده