2777
2789
نه خب دیکه مهشید جان. اونم ک انجام دادی دیکه لازم نیس من خودم اخر بار انومالی دادم. بعد دکتر برا سرویکس مشکوک بود وازینال دادم فقط لازم نیس الان مکه اینکه ی دکتر بخاد تو هفته ٢٧-٢٨بررسی کنه بعد هفته ٣٢اینام باز بررسی میکنن ک ب نظر من هزینه الکیه ادم استرس بهش وارد میشه
میشه برای سلامتی اقا مهدیار من یه صلوات بفرستید؟؟؟؟ (اللهم صلی علی مُحَمَّد و ال مُحَمَّد )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از هفته ٢٤-٢٥طولش ٢٦بود. قبلش خوب بود باز بهتر بود الان نمدونم جقد شده دوس دارم بدونم این مدتم کلاب ب روتون یبوست داشتم فک کنم کم شده!!!!خخخخ
میشه برای سلامتی اقا مهدیار من یه صلوات بفرستید؟؟؟؟ (اللهم صلی علی مُحَمَّد و ال مُحَمَّد )
نه مهرانا نترس وزن بجه ت باید نرمال باشه شکم کوجیک که بهتره من دوستم ٩ماهشه اندازه منم شکم نداره....خیییییلی کوجیکه!!!!اون خوبه بابا!!!!
مهشید دکترت بهت آمپول پروژسترون نداده؟؟برای سرویکست؟؟ حلما تو چطور؟؟ میخوام ببینم اگه کمک میکنه منم به دکترم گیر بدم بزنم
برای مخصوص کردن چیزی فقط باید باور کنی که مخصوصه....(بابا شله پز)