2777
2789

من دومین ماه اقدامم هستش تقریبا ۱هفته بعد اقدام شبا بیشتر کف پام داغ میکنه بدنم داغ میشه بی نهایت بی حوصله شدم شاید باورتون نشه شبا اصلا نمیخوام ساعت ۷ صبح تازه خوابم میگیره حس کوفتگی دارم خلاصه حال مزخرفیه بنظرتون علائم بارداریه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باردار شدم هیچ علامتی جز تاخیر در پریود نداشتم و فکر می‌کنم چون منتظر هستین ب علایم زیاد توجه می‌کنین لطفا ریلکس باشین  استرس همه ارگان‌های بدن رو تحت تاثیر قرار میده  

همه این علائمی که گفتی ممکن برای بارداری باشه ،اما چون تو اقدام هستی ،مدام توهم میزنی که نکنه این به خاطر بارداری ،حساس شدی ،تا آزمایش ندادی و مطمئن نشدی،به هیچ عنوان فکر بارداری هم نکن ،چون برای خودمم پیش اومده میگم ، استریت زیاد میشه ،بیخیال باش یا میشی یا نمیشی دیگه

من باردار شدم هیچ علامتی جز تاخیر در پریود نداشتم و فکر می‌کنم چون منتظر هستین ب علایم زیاد توجه می‌ ...

اره شاید همینطور باشه اما واقعا هرچی که هست خیلی اذیت کننده شده برام