2777
2789
عنوان

روابط عجیب مردها

768 بازدید | 56 پست

یه خانمیه که متاهله وهمسرم خیلی پدرومادراین خانمودوست داره وبهشون ازهرجهت کمک میکنه واین احساس اونقدرزیاده که احساس میکنم همسرم باپدرومادرخودش اینقدرمهربون وصمیمی نیست اوناهم خیلی همسرمودوست دارن واین خانمه هم شدیدادوست داره بامن رابطه داشته باشه واماتویه شهردیگست اماپدرومادرش نزدیک خونه ی ماهستن همسرم تاحالاهرکاری که این خانم متاهل داشته براش انجام داده واحساس میکنم دوسش داره اماوقتی بهش میگم این حس عاطفیه یاتحریک جنسی شدیداعصبانی میشه وباهام دعوامیکنه به نظرتون یه مردمیتونه بدون حس عاطفی یاجنسی نسبت به یک خانم متاهل همیشه کمکش کنه وواسه اون خانم وپدرومادرش هرمشکلی پیش بیادحل کنه؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانمش نوع پوشش خیلی بازه وشوهرش اصلابه این مسائل کارنداره وبراشون یه چیزعادیه

عزیزم تاپیک قبلیتونو دیدم، همسر شما یه ادم خیانتکاره حواستون به زندگیتون باشه یه حرکتی بزنید اینجوری که نمیشه 😄

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

معلومه که یه خبرایی ساده ای ها حواستو جمع کن بگو خوشم نمیاد یا بگو چه معنی داره به زن متاهل کمک کنی

هزاربارگفتم فایده نداره میگم شایدمثل حسی که به خواهرخودش داره وکمکش میکنه اون خانم هم براش مثل خواهربمونه گیرکردم نمیدونم این وسط چیه ومگه میشه مردهابدون حس عاطفی یاجنسی بازن غریبه ای بارهاهم صحبت بشن وخونشون برن