2777
2789
عنوان

روابط عجیب مردها

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توازکجامیدونی هوسه که نفرین میکنی من که باچشمام چیزیوندیدم ازطرفی درتوبه به روی همه بازه وازکجامعلوم ...

شما خودت تو تاپیک قبلیت گقنی که ایشون میگه خانم بخواد با من رابطه داشته باشه منم نه نمیگم خوب دیگ معلومه دیگ

پشمام ریخت تو این تاپیک حقارت تا کی استارتر.بچه هات همچین پدر هوس بازی میخوان چیکار؟ الگوی این؟

ماباپدرومادراین خانم رابطه ی خانوادگی داریم وخیلی آدمای خوبین وازبچه هاشون دورن وکسیوندارن کمکشون کنه وماخیلی کمک حالشونیم بچه هاشونم فرهنگشون بازه وبامافرق دارن تازه هیچ وقت شوهرمواین خانم باهم تنهانبودن که همیشه شوهروپدرومادروبچه های این خانم هم هستن

برو خانم ب خودت بیا پدر مادرت رو اون دنیا شرمنده نکن بسه بسه بسه

😐نمیدونه هوس و بی‌غیرتی  چیه فکر میکنه خدا خودش راه کجو دوس داره اونی که ۱۰۰هزار سال راه راست رو ب مردم میخاد نشون بده میندازه گردنش

تنها عشق و یاور من خدایی هست که نامش روی بازوم واسه همیشه هَک شده است❣️🫂
شما خودت تو تاپیک قبلیت گقنی که ایشون میگه خانم بخواد با من رابطه داشته باشه منم نه نمیگم خوب دیگ مع ...

تواین۱۹سال هیچ خیانتی ازشوهرم ندیدم خودش میگه همه ی این حرفهاروبه خاطراین بهت زدم که ببینم عکس العملت درمقابلم چیه بیخیالمه یابرات مهمم که دنبال این مسائل نرم

😐نمیدونه هوس و بی‌غیرتی  چیه فکر میکنه خدا خودش راه کجو دوس داره اونی که ۱۰۰هزار سال راه راست ...

میگن در توبه به روی خدا بازه ولی این جور مردا یه ضربه ای به روح و روان بچه هاشون و زنشون میزنن که خدا دیگ به این مردا نگاهونمیکنه 

😐نمیدونه هوس و بی‌غیرتی  چیه فکر میکنه خدا خودش راه کجو دوس داره اونی که ۱۰۰هزار سال راه راست ...

دقیقا متاسفانه خدا مظلوم واقع شده این وسط.تاپیک زدم دربارش انقدر حرصم داد این تاپیک خواستی بیا.

میگن در توبه به روی خدا بازه ولی این جور مردا یه ضربه ای به روح و روان بچه هاشون و زنشون میزنن که خد ...

عزیزم یه بار توبه ن ۱۰۰بار که گلم بله درسته

دقیقا متاسفانه خدا مظلوم واقع شده این وسط.تاپیک زدم دربارش انقدر حرصم داد این تاپیک خواستی بیا.

فدات