2777
2789
عنوان

استادم بهم ۹ داده

125 بازدید | 15 پست

بچه ها استادم بهم ۹ داده بیاین بگین بهش چی بگم برا این ترم پاسم کنه🚶‍♀️

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زمان دانشجویی مثل کنه انقد گیر دادم به استادم هروز زنگ و خواهش اونم میگفت غیر ممکنه تعغیر نمره تو سایت

ولی توی اعتراض درست کرد نمره امو😄🤌🏻

زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …

اگه سه واحدی بهتر ترم بعد نمره بالا میگیری تا الان با ده پاس سی معدلت گند بخوره

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
۹نداد‌، ۹ گرفتی

۹ نگرفتم

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜
اگه سه واحدی بهتر ترم بعد نمره بالا میگیری تا الان با ده پاس سی معدلت گند بخوره

معدل کجا تاثیر داره؟

والا

💩

فک میکنم نمره پایین تر گرفتی که بهت اضافه کرده و نه داده  خواسته معدلت خیلی پایین نیاد

اینارو میدونم میگم چی بگم پاسم کنه