2777
2789

پوستم یه کوچولو جوش داره و جای جوش های زیادی هم دارم وقتی یه چیزی میزنم ک چربش کم شه خیلی زود خشک میشه وقتی یه چیز چرب دار هم میزنم خیلی زود جوش میزنه خود پوستمم مختلطه روبه چربه پول دکتر پوست رفتن هم ندارم حتی جوشم زدم خیلی ریاد بودن جوشام رفتم دکتر پول ویزیتشو دادم ولی تو دارو ها و ازمایشا موندم رفتم یه دکتر عفونی ساده بهم ازیترو ماتیسین داد جوشام خیلی کم شدن ولی جای جوش😞 با شامپو بچه هم میشورم خوبه 

شامپو بچه گزینه مناسب برای شستن صورت نیس چون همون طور که از اسمش معلومهدبرای بچه هاست به جاش از شوین ...

شما چ تونری پیشنهاد میکنین فقط خشک نکنه باعث جوشم نشه؟ 

ابرسان لازم نیس؟ 

شامپو بچه همون طور که از اسمش پیداس مناسب پوست کودکان هست و اصلا برای شستشو پوست مناسب نیست 

برای شستن صورتتون حتما از شوینده ی مناسب تیپ پوستی تون استفاده کنین

نه آنقدر نزدیک است که قلب آرام گیرد و نه آنقدر دور که رشته‌های امید پاره شود.                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چی پیشنهاد میدین تونیک ک حتما جواب بده 

پوستتون چربه یا خشک؟

مختلطه یعنی چرب بود از بس هرچیو رو پوستم امتحان کردم چربیش خیلی کم شده و حالا مختلطه

اهان چربیش بیشتر اذیتت میکنه یا خشکیش

وقتی از حموم درمیای چقدر طول میکشه که پوستت به حالت اولیش برگرده؟

اهان چربیش بیشتر اذیتت میکنه یا خشکیش وقتی از حموم درمیای چقدر طول میکشه که پوستت به حالت اولیش برگ ...

حدود 2 و 3 ساعتو وقتی دست میکشم رو صورتم انگشتی ک باهاش رو صورتم دست کشیدمو با اون یکی مقایسه میکنم اون انگشته یکم برق میزنه

حدود 2 و 3 ساعتو وقتی دست میکشم رو صورتم انگشتی ک باهاش رو صورتم دست کشیدمو با اون یکی مقایسه میکنم ...

پس چربه دیگه پوستت اگه حالت کشیدگی احساس نکنی بعد از شسته شو چربه پوستت

فک کنم چون خاهرمم میگ پوستت چربه خب چ تونیکی پیشنهاد میکنی

فک کنم چون خاهرمم میگ پوستت چربه خب چ تونیکی پیشنهاد میکنی

این تونیک رو چون هم خواهرم ازش راضیه هم دختر عموم 

واسه جوش و جای جوش عالیه