2777
2789
عنوان

ارتقا شغلی بهم دادن ولی...

581 بازدید | 15 پست

دوستان من تو یه شرکت کارمیکردم و بخاطر درمانم مجبورشدم از کارم استعفا بدم الان دوباره برگشتم سرکار  و از روز اول منو فرستادن قسمت اداری شرکت..

اما همش مربوط ب امورمالیه و من استرس دارم یه وقت تو حساب کتاب اشتباه نکنم راستش از حسابداری سردرنمیارم

نمیدونم چک صیادی پاس شده با چک صیادی ثبت شده چ فرقی داره دعا کنین برام🥺🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شمام حواستو جمع کن به خلافی انجام میدن شمام بلد نیستی میندازن گردنت چرا باید کسی ک بلد نیستوبذار ...

من اصلا ب حسابداری علاقه ندارم عوضش  برنامه نویسیم عالیه سایت شرکتو‌خودم طراحی کردم متاسفانه تو اون شرکت تنها کسی ک مدرک دانشگاهی معتبر داره منم ،و بابت حساب ففط ب من اعتماد میکنن

من اصلا ب حسابداری علاقه ندارم عوضش  برنامه نویسیم عالیه سایت شرکتو‌خودم طراحی کردم متاسفانه تو ...

برو دوره حسابداری ثبت نام کن لااقل اگر نمیخوان پستتو عوض کنن 

به خودشون گفتی دیگ بلد نیستی پس چی میگن!

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠

ناسلامتی برات درخواست دوستی فرستادم خانم خوشگل

انقدر خوشحالم برات انقدر خوشحالم برات که حد نداره.ازت پیش مامانم تعریف کردم.گفتم بالاخره پیداش کردم تو سایت.مامانم چقدر برات صلوات نذر کرده بود.خلاصه که خیلی دلم برات تنگ شده بود کتک لازمی عزیزم..مامانم میگفت خب چرا شماره هاتونو بهم ندادین که هی بخوایی تو سایت بگردی دنبالش؟.میخواستم تاپیک بزنم پیدات کنم اما با اسم سحر و عدد کنارش چندتا کاربر دیگه هم هست.نا امید بودم از پیدا کردنت.اما به قدری ته دلم روشن بود که از خوب بودن حالت اطمینان داشتم.خیلی گلی خیلی دوست دارم خیلی مراقب خودت باش.کار جدیدتم مبارک .ایشالا پر از خیر و برکت باشه برات.صلاحیت و تواناییش رو داشتی که بهت واگذار کردن.یاد میگیری تو انقدر باهوش و جیگری که از پسش برمیایی

ناسلامتی برات درخواست دوستی فرستادم خانم خوشگلانقدر خوشحالم برات انقدر خوشحالم برات که حد نداره.ازت ...

سلام عزیزم من کاربریمو از دس داده بودم و امروز تونستم وارد شم ببخشید گلم