2777
2789
عنوان

حالم از پوستم بهم میخوره🫠

212 بازدید | 13 پست

همیشه چرب و پر از جوش سرسیاهه 

جوشای ملتهب دارم

جای جوش دارم به صورت اسکار ولی ریزن اما بااینکه ریزه رو مخمه

میخوام رسیدگی کنم بعد برم مزونیدلینگ

اما نمیدونم چی بزنم به پوستم چکار کنم اخه هرچی تاحالا خرج روتین پوستی کردم بدرد نخورده

یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ درحال تحصیل در رشته  تجربی ☝به امید پیشرفت درسیم🌼❤️خوشحال میشم تو تاپیک های درسی منم تگ کنید☺️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چکاپ بده شایدمشکل هورمونی داری،خودت کاری نکن برودکترپوست

ازمایش خون بدم؟به دکتر چی بگم بگم ازمایش هورمونی بنویس؟

یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ درحال تحصیل در رشته  تجربی ☝به امید پیشرفت درسیم🌼❤️خوشحال میشم تو تاپیک های درسی منم تگ کنید☺️❤️
کلروفیل میگن خیلی موثره برو فیشال یا همون پاکسازی پوست

رفتم چندبار اما فایده نداره

محصولات اوردینری و اینایی ک گفتم اصل بخر ببین عالین ولی گرونن و فیکشونم زیاده 

نیاسینامید و پیلینگشو بخر با شوینده پوست چرب بایودرماو مرطوب کننده پوست چرب کلینیک پوستت مثل پوست بچه ها میشه .ضدآفتاب بی رنگ هم وقتی میری بیرون حتما باید بزنی