2777
2789

خودم آشپزیم نسبتا خوبه، از قرار فردا میخوام اکبر جوجه درس کنم، مرغ کوچک گیرم نیومد یکی گرفتم دوکیلو

میشه راهنمایی کنین شما چطوری میپزین؟

سلام باید تو کره فراوون سرخ بشه ک استخونش له بشه 

چون جوجه بافت نرم و لطیفی داره زود تو دهن اب میشه خوشمزه تر میشه ولی عیب نداره اونم خوب میشه

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

امشب تواینستا یه پیج دیدم آشپزخونه شمالی بود اول مرغ از وسط دونصف کرد چندساعت داخل ادویه گذاشت بمونه بعد توتابه پر روغن داغ از سمت پوستش سرخ کرد ،بعد داخل یه تابه یک‌ سوم روغن ریخت مرغ رو از قسمت داخلش تو تابه چید مابینش هم کره گذاشت درشم گذاشت یک ساعت تا یکساعت ونیم باشعله خیلی ملایم پخت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام باید تو کره فراوون سرخ بشه ک استخونش له بشه  چون جوجه بافت نرم و لطیفی داره زود تو دهن اب ...

سلام به روی ماهتون

عزیزم میشه کاملتر توضیح بدید

من داخل آب نمک و لیموترش اسلایس شده گذاشتم، 

سلام به روی ماهتون عزیزم میشه کاملتر توضیح بدید من داخل آب نمک و لیموترش اسلایس شده گذاشتم، 

کار خوبی کردی به اصطلاح مرینیت کردی 😊کار خاصی نداره اکبر جوجه فقط تو کره فراوون باید سرخ کنی عزیزم

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی