2777
2789
عنوان

بارداری و معده درد

95 بازدید | 14 پست

سلام

من هشت هفته بیشتره که باردارم خیلی معده دردم بی اشتها یه چیزی که میخورم معده درد میشم نخورم که یه دل درد وحشتناک میگیرم دکترم دارو نمیده کسی مثل بوده دارو یا چیز خاصی خوردین که خوب شدین... 

خدایاشکرت منم بعد هشت سال مادر شدم❤سرطان پدر عزیزمو😭ازم گرفت لطفا یه صلوات واسش بفرست🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم برای این مورد اینجا راهنمایی نگیر شاید دلیلی داره که بهت دارو نمیده

دارم دیوونه میشم کم اوردم دیگه 😭

خدایاشکرت منم بعد هشت سال مادر شدم❤سرطان پدر عزیزمو😭ازم گرفت لطفا یه صلوات واسش بفرست🌹

آخی عزیزم ، شرایطتو تصور کردم داغون شدم🥲

میگم شربت دل درد دیسیکلومین به دکترت بگو نمیتونی مصرف کنی؟؟؟ ماله بچه هاس ، من دل درد میگیرمو معده درد با این سریع خوب میشم ولی سرخود مصرف نکنیاااا  

❲هَمه‌چیز‌رو‌نَباید‌فَهمید‌  گاهی‌نَدونِستن‌آرامش‌داره✨
آخی عزیزم ، شرایطتو تصور کردم داغون شدم🥲 میگم شربت دل درد دیسیکلومین به دکترت بگو نمیتونی مصرف کنی ...

حتما میپرسم حالم خیلی بده کم اوردم

حتما میپرسم حالم خیلی بده کم اوردم

اره عزیزم مشورت کن با دکتر اگه گفت نه که دیگه عزیزم چاره ای نیست باید صبر کنی دورش بگذره 

سعی کن تنها تو خونه نباشی ، آهنگ بزار ، فیلم خنده دار ببین کلا سرگرم شی چون سرگرم که باشی کمتر اذیت میشی گلم

❲هَمه‌چیز‌رو‌نَباید‌فَهمید‌  گاهی‌نَدونِستن‌آرامش‌داره✨
اره عزیزم مشورت کن با دکتر اگه گفت نه که دیگه عزیزم چاره ای نیست باید صبر کنی دورش بگذره  سعی ...

هیچی ارومم نمیکنه همش تو خونم حوصله کسی رو ندارم