2777
2789
عنوان

توسل به شهدا

634 بازدید | 14 پست

سلام.

من به این شهدا بارها متوسل شدم و جواب دادن.

برای گره باز شدن مشکلات خودم و آشنایان. برا شفا مریض.

شهدا پیش خدا آبرو دارند.

واقعا که امامزادگان عشق اند‌.

شهید ابراهیم و شهید سامانلو

شهید حمید تقوی فر، خدا رحمت اش کنه.

شهید کاظم نجف رستگاری.

شهید مجتبی علمدار.

شهید نوید صفری.

شهید تورجی زاده.

شهید علیرضا توسلی از شهدای افغانی مدافع حرم معروف به ابوحامد که گلزار شهدای مشهد دفن هستند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم لطفا برای بیماری پدرم دعا کنید پدرم سیروز کبدی داره و بیمارستان بستری شده توروخدا دعاش کنید حا ...

من کی باشم‌ چشم‌..ایام شهادت امام موسی کاظم ع هست، اگ تونستی تو خونه حتی با یک نفر هم شده، روضه بگیر. حتی خودت تنها هم بودی.

آن شالله ک شفا بگیرند به حق امام موسی کاظم ع که باب الحوائج هستن.

عزیزم لطفا برای بیماری پدرم دعا کنید پدرم سیروز کبدی داره و بیمارستان بستری شده توروخدا دعاش کنید حا ...

به دکتر طب سنتی مراجعه کردید؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

خدا رو شکر عزیزم😍❤

التماس دعا❤

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
نه تو بیمارستان بستریه  شکمش مرتب آب میاره پاهاش آب آورده  دیروز ریه اشم آب آورده 😭😭😭 ...

ان شاءالله که به زودی سلامتیشون رو به دست بیارن

من تا جایی که اطلاع دارم این بیماری های کبد با طب سنتی درمان میشه، خیلی از بیماریا در طب مدرن درمان نداره

مثل پسوریازیس، کبد چرب و...

اگه خواستید  از یک دکتر طب سنتی بپرسید که درمان داره بیماریشون یا نه 

ولی با دکترِ پدرتون در مورد طب سنتی صحبتی نکنید و سوالی نپرسید

چون احتمالا مثل خیلی دکترای دیگه قبول نداشته باشن و حتی پرخاش کنن

بله متاسفانه خود پدرمم قبول نداره تب سنتی رو 

نمیتونید قانعشون کنید؟ الان نگاه کردم دیدم گویا درمان داره

حتی پای دیابتی هایی که باید قطع شه با طب سنتی درمان میشه 

مثلا درمان کبد چرب برای طب سنتی درمان خیلی راحتی داره ولی تو طب مدرن درمان نداره

کاش اگه راهی برای درمان هست بتونید پدر رو راضی کنید

( البته من اطلاع زیادی ندارم اگه خواستید بازم تحقیق کنید)

سلام خدا به شهدا .فردا هم سالگرد شهادت شهید سامانلو هست 

اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🩵

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🩵

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🩵

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
سلام خدا به شهدا .فردا هم سالگرد شهادت شهید سامانلو هست  اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ ...

من اصلا خبر نداشتم ک فردا سالگرد شهادت ایشون هست. 😭.

ب دلم افتاد این پست رو بزنم. بیشتر هم ب خاطر شهید تقوی فر. 😭

من اصلا خبر نداشتم ک فردا سالگرد شهادت ایشون هست. 😭. ب دلم افتاد این پست رو بزنم. بیشتر هم ب خاطر ...

اجرتون با شهدا .راستی امضام هم بخونید درباره شهید سامانلو و شهید هادی هست 

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .