2777
2789
عنوان

یعنی من مادربدی بودم که دخترم دوس نداره بیادپیشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدانشدم برایه مدتی بایدازشون دورباشم ولی خیلی دلم شکسته ازشوهرم ابروموجلوفامیلش برد😞

پدر همسرم خونه بزرگی رو به صورت سند دست نویس زده بنام همسرم و حق واگذاری و .... بهش داده موقع تقسیم ارث همسرم قطعه ای از اون زمین رو برادر و خواهرش داده(با تصمیم خود خواهر برادرا چون اون خونه کل ارثشون بوده)حالا بعد از پنج سال که همسرم میخچاست طبقه بالا اون  خونه رو بسازه با وجود اینکه خودش بشون داده بعنوان حبه نزاشتن و پدرشوهرم شکایت کرد که خونه رو میخام از بچه ها پس بگیرم و من خونه رو ندادم و ....(بخاطر همسرم رفت شکایت کرد) حالا اونا کپی سند رو دادن دادگاه و گفتن که همسرم بشون داده اما اصلش رو نداشتن و ندادن اصلش پیش ماست و همسرم گفته که این جعله و پدر شوهرم هم تو دادگاه گفته جعله.... خواهر برادرا هم تو دادگاه گفتن که این پدر و برادرمون تبانی کردن و این سند واقعیه ...شاهدها هم نیومدن شهادت بدن......حالا بنظرتون کی میبره