2777
2789
عنوان

باردارم شام چی درست کنم اخه

412 بازدید | 14 پست

اصلا حوصله سرپا وایسادن ندارم هیچیم به مغزم نمیرسه درست کنم اصلا ساندویج اینا خوشم نمیاد همسرم رفت بیرون گف چی میخای بگیرم بیارم واست بازم هیچی ب مخم نمیاد غذا اماده هم خیلیییی گرونه اصلا نمیخام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کمرم قفل کرده چ خاکی تو سرم بریزم خونم بازار شامه

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون

ی پیاز  خورد کن ی بسته گوشت چرخی بذارروش چندتا گوجه حلقه حلقه کن و نمک و فلفل هم بزن و بذار با شعله خیلی کم بپزه تا ابش تموم بشه و سرخ بشه ،با نون یاهم برنج ساده بخور... 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

گوشتچرخ کرده بذار بیرون یه پیاز رنده کن نمک و زردچوبه هم بزن تابه رو چرب کن گوشت چرخ رو صاف کن توش در تابه رو ببند با شعله خیلی کم بیا بشین بیست دیقه ای حاضره خیلی خوشمزه هم هست

جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای     منظورم از جان جهانم همون خداونده 
من کمرم قفل کرده چ خاکی تو سرم بریزم خونم بازار شامه

من دیسک کمر دارم از دیروز کمرم قفل شده با بدبختی رفتم سرکار کلی قرص آمپول دارم شیاف ولی فایده ندار چسب کمر کیسه آب گرم گذاشتم انگار نه انگار 🥺

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰

منم واقعا مونده بودم مرغ ریش ریش کردم با پنیر پیتزا و‌قارچ سرخ کنم بذارم‌لا نون ساندویچی

کتلت 

پوره سیب زمینی خیلی راحته پیاز رنده بزن سیب زمینی پوست بگیر چهرقسمت کن با اب و‌نمک‌ و فلفل و‌زردچوبه و‌یکک‌روغن و‌پیاز رنده شده بذار ابپز بشه وقتی سیب زمینی ها پخت و‌ابش بخار شد با گوشت کوب بکوب نعنا بزن بهش

نهایت امشب نیمرو بارب اینا بخورین سخت نگیر بابا

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

چه غذاهایی دوست داری چیا تو خونه داری؟ میتونی خوراک لوبیا بذاری عدسی درست کنی 

ساندویچ مرغ یا مثلا سینه مرغ خورد کن بریز تو زعفرون و آبلیمو و ادویه و اینا بزن یکساعت بمونه بعد بیا پیاز سرخ کن بذار نیم ساعت سرخ بشه با نون بخورین معمولا من اینارو تو بارداری درست میکردم 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍