2777
2789
عنوان

یه سوالی داشتم از دهه هشتادی

471 بازدید | 14 پست

من خودم متولد ۸۱ هستم   اینکه بعضیا میان میگن از متولد ۸۷ به بعد دهه نودی هستند درستع؟؟ اخه اونی نه متولد ۷۹ .۷۸ هست  دهه هفتادی هستن اونوقت چطور ۸۷ به بعد نودی؟؟گیج شدم

کاربری دست هزار نفره اشتباهی نگیرید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم.  بعضیا میان میگن ۸۷ به بعد دهه نودی هستند درسته؟؟؟؟تازه قانون در اومده؟؟؟؟

منظورشون طرز تفکرشون ب نودی ها میخوره و الا ده هشتادی هستند 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
تا ٨٩دهه هشتادین 

بله درسته والا تو کلاس اول هم خوندیم ریاضی  ۸۰ تا ۸۹. خانواده هستند.  اینکه متولد ۷۹ دهه هفتادی میگن ولی میان ۸۷  تا ۸۹  رو نودی میگن. قانون و لایحه جدید اومده ما خبر نداریم؟؟ این قانون فقط برا دهه هشتادی هاس؟😂😂

منظورشون طرز تفکرشون ب نودی ها میخوره و الا ده هشتادی هستند

خب این که یک قانون جدا داره که می‌گن بعضی ها کمتر از سنشون رفتار میکنن  ربطی به همشون نداره

بله درسته والا تو کلاس اول هم خوندیم ریاضی  ۸۰ تا ۸۹. خانواده هستند.  اینکه متولد ۷۹ دهه ه ...

یکم مغرورن دوست ندارن با بچه مچه قاطی بشن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
کی گفته من ۸۷ ام

خواهر کوچیکه منم متولد ۸۸ هستش.

والا اینستا میری میگن متولد ۸۷ تا ۸۹ جزو دهه هشتادی محسوب نمیشن. بعد به کسی که متولد ۷۹ هست میگن دهه هفتادی اگه قانون جدی. در اومده باید مختص تمامی دهه باشه نه فقط هشتاد

۸۷ تا ۸۹ ایا؟؟؟؟

اره دیگه هنوز نوجوان هستند ب خاطر همین ب اولیای دهه بر می‌خوره با اینا یکی بشه 

اره دیگه هنوز نوجوان هستند ب خاطر همین ب اولیای دهه بر می‌خوره با اینا یکی بشه 

نه منم متولد اولای دهه هستم.  نه خود دهه هشتادی ها اینطور نمیگن

دهه هفتادی ها اکثرن اینطور میگن