دخترم 4ماه و 24 روزشه، همیشه روزی 3 تا 4 بار پی پی میکنه ولی دو روزه نکرده، ترنجبین گرفتم فقط نمیدونم چقدشو تو چقد آب بریزم و چند دقیقه دم بکشه؟ نفخ هم داره توش یکم نبات بریزم مشکلی نیس؟
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
ولی ماساژو شنیدم دور ناف در جهت عقربه ساعت نه خلافش
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
میتونی سر گوش پاککن رو به روغن زیتون آغشته کنی و ومقعدشو تحریک کنی، حتما شکمش کار میکنه
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
زن شهریوری چرا انقد زیاد میدادی، برا نفخ یا یبوست؟
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
همین الانشم گاهی میدم، اکثرا بی دلیل، فقط یکبار یبوست شد که با روغن زیتون و گوش پاککن مشکل حل شد