2777
2789
عنوان

توی روبیکا...😭😭

155 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من یه پیج فیک داشتم تو روبیکا که عکسمو گذاشته بودم پروفایلم برای چند دقیقه‌ای

بعدش زیر یک پست تو روبیکا پیام گذاشتم .

الان پیجم رو پاک کردم ولی اون پیامک مونده اونجا با پروفایلم چیکارکنم اون حذف بشه ؟شوهرم میگه باید کاری کنی حذف بشه

تا اونجایی که میدونم توی روبیکا حسابی رو نمیتونی پاک کنی

وارد حسابت شو برو پستت رو پاک کن یا عکست رو

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نمیشه دوباره بیاری پیجت رو؟

خداوکیلی این روبیکا چیه که میرین کامنت هم میزارین حالا بعضیا به خاطر مدرسه و یه سری گروها مجبورن نصب کنن

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
خب نمیشه دوباره بیاری پیجت رو؟ خداوکیلی این روبیکا چیه که میرین کامنت هم میزارین حالا بعضیا به خاطر ...

اخه از اون فیک ها بود نمیشه کاری کنم کلا پیج اون بپره که کامنت من هم بره؟

اخه از اون فیک ها بود نمیشه کاری کنم کلا پیج اون بپره که کامنت من هم بره؟

فقط پیج فیک؟

روبیکاتو میتونی کلا دیلت اکانت کنی از نو نصب کنی

🤍آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت.......کسایی که تو سرنوشت هم باشن یه روزی بهم برمیگردن شاید دور باشن شایددور بشن شاید دیر همه پیدا کنن  اما بالاخره به هم میرسن...گذشته ای که حالمان را گرفته است؛آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم،و حالی که حالمان را بهم میزند!چه زندگی خوبی....💔رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی                                                                           ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                
فقط پیج فیک؟ روبیکاتو میتونی کلا دیلت اکانت کنی از نو نصب کنی

یه پیج دارم خب روی اون افزودن صفحه زده بودم عکسمم   پروفایلم گذاشتم.بعد کامنت گذاشتم.جایی 

خب الان پیج رو پاک کردم .ولی آیدی و پروف مونده رو اون کامنت.