2777
2789
عنوان

بحث مهم درباره مهریه

431 بازدید | 43 پست

من نفهمیدم چرا تاپیکم حذف شد ولی چون مسئله برام مهمه از دوباره میزنم 

من در کل گفتم به مهریه اعتقادی ندارم و یه جور بدهی هست برای آقایون 

و اینکه در زمان قدیم واجب بوده ولی الان نیاز نیست 

و اگه خودم اگه بخوام ازدواج کنم حق تحصیل و اشتغال رو میدم به خانوم و... به غیر طلاق و فرزند که دلیلش اینه تا عاشق نشم ازدواج نمیکنم و نمیخوام خانوم رو از دست بدم 

نظرم برای ازدواج اینه که اگه خانوم یا آقا خونه داشتن که هیچ اما در شرایط جامعه اگه نداشتن با یه پشتوانه مالی و عشق باهم ازدواج کنن و باهم وسایل و خونه بخرن یا اجاره کنن و جهیزیه هم نمیخواد یکم فکر کنید بقیش رو می‌فهمید 

و اینکه آیا کسی این شرایط رو قبول میکنه ؟

لطفا با احترام و تامل جواب بدید

و حاشیه نرید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با فرهنگ ما این کار شما همخوانی ندارد هم اونا رو داشته باش هم مهریه،مهریه شامل ارث هم میشه خدای ناکرده شوهر نباشه از ارثی ک بهش میرسه میشه مهریه برداشت میشه سر حضانت توافق کرد ،مردا پرو هستن این قضیه مهریه دوست ندارم رو هم جمعش کنید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
با فرهنگ ما این کار شما همخوانی ندارد هم اونا رو داشته باش هم مهریه،مهریه شامل ارث هم میشه خدای ناکر ...

یعنی چی پرو هستند به نظرتون برعکس نیست شما دارید از این موضوع سواستفاده میکنید 

با احترام 

ارث و اینها سر جای خودش هست من قوانین اون رو کار ندارم و حرف فعلا در حد نظریه هست و اینکه لطفا حاشیه نرید

آقا شما یا میخوای مدل سنتی ازدواج کنی منظورم فرآیند آشنایی نیس یا اینکه مدل مدرن 

اگه بخوای سنتی باشه خانم مهریه میگیره اما اون حق و حقوقایی که هس برای آقاس 

یا اینکه مدرنه و تمام حق و حقوق رو به خانم میدین و همه چی برابره و خانم مهریه نداشته باشه 

چه خانم چه آقا نمیشه اون چیزی که تو مدل سنتی و مدرن به نفعشون هس رو بخوان ولی بگن من با اون مواردی که به نفعم نیس مخالفم یا این وری یا اون وری 

حق طلاق و فرزند. بهونت هم خیلی مسخرس هم مهریه رو برداشتی مهم ترین حق رو که حق طلاقه رو نمیدی؟ 

نگاه کنید من مشکلم دادن حق طلاق به شخص هست وگر نه مثلا حق طلاق برای هیچ کدوم نباشه و روند طلاق به طور معمولی طی بشه مشکلی ندارم یعنی اولش صحبت هامون رو بکنیم بعد جدی بشه وگر نه کسی رو به زور نمیخوام نگه دارم 

والا اکثر زندگیارو با بااین‌مردای هول مهریه ها نگه داشتن حالا یا زوری یا دلخواه..مهریه ها هم که نباش ...

این چه تفکر هستند هول چیه؟ 

کمتر از 10 درصد مرد ها اینجوری هستند که نمیشه همه قربانی بشن و اینکه از خانوم ها هم 10 درصد فقط کسایی هستند که از میریه درامد دارن منظور رو میگرید و خیانت ها و هدلی اون هارو که درصد نگم