2777
2789
عنوان

رژیم_کالری شماری

117 بازدید | 15 پست

بچه هاسلام

من بلد نیستم کالری شماری رو

از کجا بفهمم خب هرچیزی ک میخورم چقد کالری داره؟

و اینکه برارژیمم حدودا ۴ روزه شروع کردم،گوشت نمیخورم_چرخ کرده نمیخورم_نوشابه و شیرینیجات نمیخورم

برنج خیلی کم میخورم و شام نمیخورم کلا ی میانوعده میخورم خدودا دو لقمه ک ته دلمو بگیره

امروزرفتم دانه چیاخریدم ک باماست مخلوط کنم سبزیجات میخورم و فعلاددراین حد اقدام کردم 

شماسررشته دارین؟من نمیدونم چیکارکنم هرچی ک ب ذهنم میرسه انجام میدم

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماگروه کالری شماری داریم تو ایتا میای لینک بدم؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

برنامه مانکن نصب کن 

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

با اجازه استارتر 

خیلی عذر میخوام 

به تعداد خیلی کم ذکر یا جوادالائمه ادرکنی مونده 

تا بشه 14000لطفا همت کنید تاپیک آخرم اعلام کنید تموم بشه♥️

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

من الان ی ماهه شروع کردم با برنامه مانکن پیش میرم

بلدنیستمش

دان کردم ولی نمیدونم چجوری استفاده کنم ازش نمیدونم هرچیزی ک میخورم چقد کالری داره گیج کننده شده برام آپش

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙
ماگروه کالری شماری داریم تو ایتا میای لینک بدم؟

ایتاندارم دانلود کنم بعد بگم لینک بدی♥️

ایتاندارم دانلود کنم بعد بگم لینک بدی♥️

باش دانلود کن بگو لینک بهت بدم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

میخوای خودکشی کنی؟

چرا؟

واقعا خسته شدم اخه

همه جام اوکیه فقط شکم و پهلو و کمرم چاقه انگار قوز دارم

نمیدونم چیکارکنم بچه کوچیک دارم باشگاهم نمیتونم برم

چرا؟ واقعا خسته شدم اخه همه جام اوکیه فقط شکم و پهلو و کمرم چاقه انگار قوز دارم نمیدونم چیکارکنم ...

تنها چیزایی که تو رژیم باید حذف کنی: نوشابه و کلا قند مصنوعی، فست فود و این چیزای مضره. پروتیین گوشت خیلی ضروریه

لینک بدین

نمیاد درخواست بده تو پیوی تون بفرستم

باش دانلود کن بگو لینک بهت بدم

لینک بده گلن

درخواست بدین لینک بدم پیویتون اینجا میفرستم نمیاد